Swift X 14
Laat een indruk achter

acer-laptop-swift-X-14-main-banner

Breng je ideeën tot leven met de superkrachtige Swift X 14: snelle en naadloze prestaties uit een nieuw ontworpen draagbaar systeem. En het heldere 2,8K 120 Hz OLED-scherm zorgt ervoor dat je creativiteit geen beperkingen kent.

 • logo_OLED_2-8K
 • logo_11th_intel_i7
 • logo_Nvidia RTX_studio
 • logo-Display-hdr true-black-500
 • Eyesafe_Blue

Helder beeld met levendige kleuren

Laat je echt verrassen door de helderheid van het 2,8K 120 Hz OLED-scherm met levendige kleurnauwkeurigheid en opmerkelijk diepe zwarttinten. De uitzonderlijke kleur- en beeldkwaliteit van het 16:10-scherm is perfect voor creators.

acer-laptop-swift-X-14-captivating-color-and-clarity
 • acer-laptop-swift-X-14-true-to-life-color

  Levensechte kleuren

  100% DCI-P3-kleurdekking zorgt voor nauwkeurige weergave van levendige en levensechte kleuren. De industrienorm voor video's van bioscoopkwaliteit.

 • acer-laptop-swift-X-14-ultra-high-contrast

  Ultrahoog contrast

  Met een contrastverhouding van 1.000.000:1 en een piekhelderheid van 500 nit bieden VESA DisplayHDR™ True Black 500 gecertificeerde schermen fotorealistisch beeld met ultrahoog contrast en diepe zwarttinten.

 • acer-laptop-swift-X-14-eyesafe-certified

  Eyesafe®-gecertificeerd

  Professioneel gekalibreerd en gecertificeerd door de TÜV Rheinland. Comfortabeler en langer te gebruiken door minder blootstelling aan blauw licht en minimale belasting van de ogen.

Onbeperkte rendering

Ervaar de superieure prestaties van 13e generatie Intel® Core™ H serie processoren1 – tot 45 W en 14 kernen1 – en NVIDIA® GeForce RTX™1, standaard voorzien van NVIDIA Studio drivers en exclusieve tools die ook de grafisch veeleisendste software aankunnen.

acer-laptop-swift-X-14-render-all-the-things

 

 

 • NVIDIA® GeForce RTX™ 40501 laptop-GPU

  GeForce RTX 40 serie laptop-GPU's zijn voorzien van geavanceerde ray tracing, AI en AV1-videocoderingshardware en leveren ultieme prestaties voor 3D, videoproductie, livestreaming, het modden van games en meer.

 • NVIDIA® Studio

  NVIDIA® Studio tilt je creatieve projecten naar het volgende niveau. Profiteer van RTX grafische kaarten en AI-versnelling voor de beste creatieve apps, van NVIDIA® Studio drivers voor maximale stabiliteit en van allerlei exclusieve tools die je creativiteit alle ruimte geven.

 • Exclusieve NVIDIA® Studio software

  NVIDIA Studio biedt diverse exclusieve NVIDIA creativiteitstools, zoals Omniverse, Canvas en Broadcast, waarmee jij als artiest je ideeën nog sneller tot leven brengt.

Nieuw ontwerp aan de binnenkant

Dankzij een nieuw thermisch design met een grotere ventilator en batterij biedt de Swift X 14 een beter evenwicht tussen prestaties en batterijduur – voor creativiteit zonder beperkingen.

acer-laptop-swift-X-14-an-interior-redesign
 • acer-laptop-swift-X-14-stereo-ring-fan

  Stereo ringventilator

  De grotere en nieuw ontworpen bladen met hellend vlak verhogen de luchttoevoer met tot wel 11%2.

 • acer-laptop-swift-X-14-fan-control

  Ventilatorbediening

  Fn + F houdt je koel met 4 ventilatorsnelheden (Silent, Normal, Performance en Turbo) die de luchtstroom met tot wel 27%2 verhogen.

 • acer-laptop-swift-X-14-bigger-battery

  Grotere batterij

  Stream, chat, speel en creëer met een 29% grotere batterij, waarmee je het meeste uit alle activiteiten haalt.

Een echte blikvanger

De Swift X 14 heeft een compleet nieuw design met een aluminium behuizing van slechts 17,9 mm, weegt slechts 1,55 kg en heeft een milieubewust OceanGlass™ touchpad voor een functionele en betrouwbare look en feel.

acer-laptop-swift-X-14-turn-some-heads

Ultieme connectiviteit

Met 2 USB Type-C-poorten (Thunderbolt 4/USB 4), HDMI 2.1, Wi-Fi 6E3 en een MicroSD-sleuf heeft de Swift X 14 alle essentiële aansluitingen om je productiviteit op een hoog peil te houden!

acer-laptop-swift-X-14-the-connectivity

Ultieme slimmigheidjes

Videogesprekken waren nog nooit zo goed als met de 1080p FHD camera, die de TNR technologie (Temporal Noise Reduction) van Acer gebruikt voor hoogwaardige beelden in situaties met weinig licht, in combinatie met Acer PurifiedVoice™ met AI-ruisonderdrukking.

acer-laptop-swift-X-14-the-smarts

Kies je perfecte Swift X 14

Zoek een Swift X 14 op functie of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 Gebaseerd op de gegevens van het interne lab van Acer.
3 Wi-Fi 6E-compatibele apparaten zijn vereist om van de vermelde snelheden/voordelen van Wi-Fi 6E (802.11ax) te profiteren.