Swift X 14

Laat je inspiratie de vrije loop

Breng je ideeën tot leven met de Swift X 14 – een AI-pc die snelle en naadloze prestaties in een hoogwaardig draagbaar systeem levert. En het heldere 2,8K 120 Hz OLED-scherm zorgt dat je creativiteit geen beperkingen kent.

Een prestatiegerichte krachtpatser

Krijg meer gedaan in minder tijd en doe aan moeiteloos multitasken met ongeëvenaarde snelheid en responsiviteit die wordt aangedreven door een Intel® Core™ Ultra 7 processor1 met Intel® AI Boost.

  • Tot

    32 GB

    LPDDR5X-6400 DRAM

  • Tot

    1 TB

    PCIe 4e generatie SSD

Verder met AI, sneller op RTX

Ontdek het voordeel van RTX AI met max. NVIDIA® GeForce RTX™ 40701 laptop GPU met MUX-schakelaar. Door NVIDIA Studio gevalideerd voor makers en met vooraf geïnstalleerde Studio drivers en exclusieve AI-tools, die verder worden verbeterd door DLSS 3.5 met AI-ondersteunde Ray Reconstruction voor de meest veeleisende grafische software.

NVIDIA® GeForce RTX™ 40701 laptop-GPU

Gemaakt voor het tijdperk van AI en aangedreven door NVIDIA’s toonaangevende GPU-architectuur en next-gen ray tracing-capaciteiten: GeForce RTX 40 Series Laptop GPU's maken gebruik van AI-ondersteunde Max-Q technologieën die de prestaties, voeding, audio en meer van je laptop optimaliseren voor optimale efficiëntie.

Exclusieve NVIDIA® Studio AI-software

NVIDIA® Studio tilt je creatieve projecten naar het volgende niveau. Ontgrendel RTX en AI versnelling in de beste creatieve apps, met NVIDIA® Studio drivers voor maximale stabiliteit en een reeks exclusieve creatieve NVIDIA AI-tools—zoals Omniverse, Canvas, en Broadcast—om ideeën sneller dan ooit tot leven te brengen.

AI voor creëren

Geef het maken van content een boost met meer dan 100 AI-ondersteunde en RTX versnelde creatieve apps—waaronder Adobe Creative Cloud suite, Blender, Blackmagic Davinci Resolve, OBS Studio en meer. Transformeer je workflows en versnel je creativiteit met next-gen technologie, waaronder DLSS en OptiX.

Optimale AI

Swift X 14 AI-pc is geoptimaliseerd voor honderden AI-apps en heeft genoeg vermogen om apps zoals Stable Diffusion lokaal uit te voeren. Geef je AI-taken een boost met snellere rekentijden en betere voedingsoptimalisatie. Daarnaast ben je ook klaar voor de volgende golf van AI-ontwikkelingen.

acer-laptop-swift-X-14-copilot-in-windows
Copilot in Windows

Doe meer en werk sneller dan ooit in meerdere toepassingen tegelijk met de gecentraliseerde generatieve AI-assistent Copilot in Windows 11.2 Altijd binnen handbereik dankzij de Copilot toets.

acer-laptop-swift-X-14-acer-purifiedView
Acer PurifiedView™

Met AI-functies zoals automatische framing, geavanceerde achtergrondonscherpte en oogcorrectie zorgt deze AI-ondersteunde verbetering ervoor dat je er altijd goed op staat.

acer-laptop-swift-X-14-acer-PurifiedVoice
Acer PurifiedVoice™ 2.0

Acer PurifiedVoice™ 2.0 maakt gebruik van een 3e microfoon en AI-geluidsdemping, waardoor ongewenste achtergrondgeluiden gedempt worden en je stem uitzonderlijk goed verstaanbaar is.

Helder beeld met levendige kleuren

Laat je verrassen door de helderheid van het 2,8K 120 Hz OLED-scherm met levendige kleurnauwkeurigheid en opmerkelijk diepe zwarttinten. Dankzij uitzonderlijke Calman Verified kleurnauwkeurigheid en de flexibiliteit om van kleurprofielen te veranderen op een 16:10-scherm, is hij perfect voor makers.

acer-laptop-swift-X-14-true-to-life-color
Levensechte kleuren

Ervaar de meest nauwkeurige, levendige en echte kleuren met 100% DCI-P3-kleurdekking, Delta E <2 en Calman Verified kalibratie voor professionele kleurnauwkeurigheid van bioscoopkwaliteit.

acer-laptop-swift-X-14-naturally-balanced-whites
Natuurlijk gebalanceerde witte tinten

Acer Light Sensing technologie meet het omgevingslicht om je heen en past de helderheid en kleurtemperatuur van je scherm naadloos aan, voor natuurlijk gebalanceerde witte tinten in alle lichtomstandigheden.

acer-laptop-swift-X-14-ultra-high-contrast
Ultrahoog contrast

Met een contrastverhouding van 1.000.000:1 en een piekhelderheid van 500 nit bieden VESA DisplayHDR™ True Black 500 gecertificeerde schermen fotorealistisch beeld met ultrahoog contrast en diepe zwarttinten.

acer-laptop-swift-X-14-eyesafe-certified
Eyesafe® gecertificeerd 2.0

Professioneel gekalibreerd en gecertificeerd door de TÜV Rheinland. Comfortabeler en langer te gebruiken door minder blootstelling aan blauw licht en minimale belasting van de ogen.

Een echte blikvanger

Met een opvallend verfijnd dun en licht aluminium chassis heeft de Swift X 14 een nauwkeurigere en zelfverzekerde look en feel, aangevuld met een milieuvriendelijk OceanGlass™ touchpad.

Ultieme connectiviteit

Met 2 USB Type-C-poorten (Thunderbolt 4/USB 4), Bluetooth LE Audio, HDMI 2.1, Wi-Fi 6E3 en een MicroSD-sleuf heeft de Swift X 14 alle essentiële aansluitingen om je productiviteit op een hoog peil te houden!

Kies je perfecte Swift X 14

Zoek een Swift X 14 op functie of blader door de onderstaande producten.

© Intel Corporation. Intel, het Intel logo en andere Intel merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Andere namen en merken kunnen worden geclaimd als het eigendom van anderen.

Kleine afwijkingen in systeemafmetingen en gewicht zijn mogelijk door afwijkingen die tijdens het productieproces kunnen optreden.

1. Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2. Verkrijgbaarheid van Copilot en periode van beschikbaarheid verschillen per markt en zijn onderhevig aan updates van Microsoft.
3. WiFi 6E-compatibele apparaten zijn vereist om van de vermelde snelheden/voordelen van WiFi 6E (802.11ax) te profiteren.