Swift Go 14 AMD

Ontsluit AI voor onderweg

acer-laptop-swift-go-14-AMD-main-banner
Dit is de nieuwe Swift Go 14 AMD – je AI-pc met AMD Ryzen™ 8040 Series processoren1 met Ryzen™ AI1 en de kleurenpracht van 2,8K1 OLED in een opvallende, dunne en lichte behuizing die ideaal is voor onderweg!
 • logo-AMD-Ryzen-8000
 • logo-AMD-Ryzen-AI
 • logo_OLED_2
 • logo-Display-hdr true-black-500
 • logo-eyesafe2

Topprestaties onderweg

Met de ongeëvenaarde prestaties van AMD Ryzen™ 8040 Series processoren1 en een ingebouwde AMD Radeon™ 700M Series grafische kaart biedt de Swift Go 14 AI-pc een superieure ervaring en geoptimaliseerd vermogen. Je vliegt dus moeiteloos door de meest uitdagende taken.

 • Tot

  32 GB

  LPDDR5X-6400 DRAM

 • Tot

  2 TB

  PCIe 4e generatie SSD

 • Tot

  8

  kernen

 • Tot

  16

  threads

acer-laptop-swift-go-14-AMD-premium-performance-on-the-go

De AI-pc van vandaag, klaar voor morgen

Benut de kracht van AMD Ryzen™ AI1 in de Swift Go 14 AI-pc, dat voor tot wel 60% betere AI-prestaties zorgt2. In combinatie met de AI-oplossingen van Acer profiteer je zo van een meeslepende en leuke AI-ervaring die klaar is voor de voortdurend nieuwe mogelijkheden die AI-technologie biedt.

acer-laptop-swift-go-14-AMD-todays-ai-pc-ready-for-tomorrow
acer-laptop-swift-go-14-AMD-copilot-in-windows
Copilot in Windows

Doe meer en sneller dan ooit via meerdere toepassingen met de gecentraliseerde generatieve AI-ondersteuning van Copilot in Windows 113. Toegankelijk met een druk op de knop met de Copilot toets.

acer-laptop-swift-go-14-AMD-acer-purifiedview
Acer PurifiedView™

Mogelijk gemaakt door MD Ryzen™ AI – geniet van automatische framing, geavanceerde achtergrondonscherpte en oogcorrectie voor met AI verbeterde videogesprekken, terwijl Acer TNR je scherpere beelden bij weinig licht geeft.

acer-laptop-swift-go-14-AMD-acer-purifiedvoice
Acer PurifiedVoice™

Acer PurifiedVoice™ gebruikt geavanceerde AI-algoritmen en onderdrukt ongewenste achtergrondgeluiden, zodat jij afleidingsvrije audio hoort voor optimale communicatie.

Verwen je ogen

Kies voor de Swift Go 14 in ongelooflijk vloeiend 16:10 90Hz OLED1—deze zorgt voor levendige en nauwkeurige kleuren, opmerkelijk diepe zwarttinten en ultrascherp beeld—of kies voor het intuïtieve touchscreen4 voor moeiteloos tikken en swipen.

 • Bioscoopkwaliteit

  100% DCI-P3

  Breed kleurengamma

 • DisplayHDR™

  True Black 500

  1.000.000:1 contrast

 • TÜV RHEINLAND

  Eyesafe® gecertificeerd 2.0

  Weinig blauw licht

 • Minder dan

  0,2 ms

  Responstijd

acer-laptop-swift-go-14-AMD-indulge-your-eyes

Ultieme connectiviteit

Met 2 USB Type-C-poorten (USB 4), HDMI 2.1, Wi-Fi 6E5, Bluetooth 5.3 en een MicroSD-sleuf heeft de Swift Go 14 alle essentiële aansluitingen om je productiviteit op hoog peil te houden!

acer-laptop-swift-go-14-AMD-the-connectivity

Stijl gecombineerd met inhoud

De vakkundig gebouwde Swift Go 14 kan eenvoudig met één hand worden geopend en de dunne en lichte aluminium behuizing kan moeiteloos in je tas worden geschoven – en met een volledig uitschuifbaar 180° scharnier, privacyklepje en een 44% groter6 OceanGlass™ touchpad is hij ideaal als je veel onderweg bent.

acer-laptop-swift-go-14-AMD-style-meets-substance

Verbeter je AI-pc-ervaring

Swift Go 14 heeft vele voordelen om je gebruikservaring te verbeteren. Geniet van videobellen met de 1440p QHD-webcam, laad snel op met tot wel 100 W en pas je pc-ervaring nog meer aan met de AcerSense™ app.

acer-laptop-swift-go-14-AMD-enhance-your-ai-pc-experience

Werk veiliger met Microsoft Pluton

De Microsoft Pluton beveiligingschip helpt je persoonlijke gegevens te beschermen op hardwareniveau, terwijl de Windows Hello vingerafdruklezer veilige biometrische toegang tot je pc mogelijk maakt.

acer-laptop-swift-go-14-AMD-work-safer-with-microsoft-pluton

Kies de perfecte Swift Go 14 AMD

Zoek een Swift Go 14 AMD op functie of blader door de onderstaande producten.

Kleine afwijkingen in systeemafmetingen en gewicht zijn mogelijk door afwijkingen die tijdens het productieproces kunnen optreden. 
1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid. 
2 Gebaseerd op interne analyse door AMD van AMD Ryzen 8040 Series processoren met een AI-engine TOPS-specificatie (Tera Operations Per Second) van 16 TOPS tegenover oudere Ryzen 7040 Series processoren met een AI-engine TOPS-specificatie van 10 TOPS. 
3 Verkrijgbaarheid van Copilot en periode van beschikbaarheid verschillen per markt en zijn onderhevig aan updates van Microsoft. 
4 Touchscreenversie heeft een 1920x1200 IPS LCD-scherm. 
5 WiFi 6E-compatibele apparaten zijn vereist om van de vermelde snelheden/voordelen van WiFi 6E (802.11ax) te profiteren. 
6 Het touchpad van de Swift Go 14 (SFG14-63) is 125 x 76,7 mm, wat ongeveer 44% groter is dan de 104 x 64 mm van het vorige model (SFG14-42).