Swift Edge 16

De combinatie van prestaties en mobiliteit

Video bekijken
 • good-design-2022
 • CES_2023
 • Award Logo

De volledig nieuwe Swift Edge 16 is ons antwoord op de vereisten van remote werken. Gemaakt voor productiviteit, creativiteit en veiligheid. Stop deze dunne en lichte 16-inch laptop in je tas en je kunt overal gaan werken.

 • logo-windowns 11
 • logo-AMD-Ryzen-7000
 • logo_OLED
 • logo-Display-hdr true-black-500
 • logo-TUV

Het ontwerp

De schitterend slanke Swift Edge 16 is van een 20% lichtere en twee keer sterkere legering dan normaal aluminium. Deze ultradraagbare laptop is 12,95 mm1 dun en weegt 1,17 kg1, dus er is geen reden om hem niet overal mee naartoe te nemen.

acer-laptop-swift-edge-the-design

De prestaties

Blijf je agenda de baas en geniet van de vrijheid en flexibiliteit om overal productief te zijn met AMD Ryzen™ 7000 series processoren1 en de Microsoft Pluton1 beveiligingschip, die al jouw persoonlijke gegevens beschermt.

acer-laptop-swift-edge-the-security
acer-laptop-swift-edge-amd-ryzen-pro-cpu
AMD Ryzen™ 7000 serie processoren1

Ga langer door zonder op te laden en geniet van je vrijheid. Vertrouw op betrouwbare prestaties voor je werk, in je vrije tijd, en bij creatieve taken en entertainment.

acer-laptop-swift-edge-microsoft-pluton-security-processor
Microsoft Pluton beveiligingsprocessor1

Pluton is in de processor geïntegreerd om allerlei soorten aanvallen te voorkomen en snel te reageren op constant veranderende dreigingen, zodat je veilig kunt werken.

Beeldprestaties

Werk overal in 4K OLED en ervaar het sensationele kleurbereik en de helderheid van het 100% DCI-P3 kleurengamma en 500-nits piekhelderheid – voor sublieme beeldprestaties van bioscoopkwaliteit.

 • 16-inch 4K

  OLED

  3840X2400

 • DisplayHDR™

  True Black 500

  1.000.000:1 contrast

 • Tot

  ≤0,2 ms

  Responstijd

 • Smalle rand

  92%

  Screen-to-body ratio

acer-laptop-swift-edge-the-visuals

TÜV RHEINLAND Eyesafe® Display-certificering

Het scherm van de Swift Edge is professioneel gekalibreerd en gecertificeerd voor een balans tussen minder blauw licht en een hogere kleurkwaliteit voor minder last van je ogen en een comfortabele kijkervaring.

acer-laptop-swift-edge-tuv-rheinland-eyesafe-display-certification

Ultieme slimmigheidjes

De FHD-camera aan de voorkant maakt gebruik van de TNR technologie (Temporal Noise Reduction) van Acer voor beelden van hoge kwaliteit, zelfs bij weinig licht. En met Acer PurifiedVoice™ met AI-ruisonderdrukking kun je probleemloos videobellen.

acer-laptop-swift-edge-the-smarts

Ultieme connectiviteit

De volgende generatie van connectiviteit met Wi-Fi 6E3. Ideaal om op hoge snelheid bestanden te delen of in 4K te streamen. Voorzien van twee USB-C-poorten en ondersteuning voor HDMI 2.1, zodat je altijd en overal verbonden blijft.

 •  

  Wi-Fi 6E3

  6 GHz-band

 •  

  USB-C 4

  x2

 •  

  HDMI 2.1

  Ondersteunt tot 10K

acer-laptop-swift-edge-the-connectivity

Kies je perfecte Swift Edge 16

Zoek een Swift Edge 16 op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 Voldoet aan de criteria van de VESA DisplayHDR™ True Black 500 testnorm (10% Center Patch-test – Minimum helderheidsniveau (cd/m2))
3 WiFi 6E-compatibele apparaten zijn vereist om van de vermelde snelheden/voordelen van WiFi 6E (802.11ax) te profiteren.
Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten