TravelMate P6 14

Ervaar het verschil

Video bekijken
PD2023_RD_tLogo-GOOD-DESIGN-AWARD-2023
acer-travelmate-p6-14-hero-banner
De TravelMate P6 is de ultieme dunne en lichte zakelijke laptop voor mobiele professionals. Deze laptop is voorzien van Intel vPro®, een Intel® Evo™ design1 en zorgt voor snelle prestaties met een laag energieverbruik voor een langere batterijduur, zodat je overal kunt profiteren van moeiteloos en veilig hybride werken.
  • logo-OLED
  • logo-13th-vpro-i7-evo
  • logo-MIL-STD 810H
  • logo-dustdefender
  • logo-purifiedvoice-with-ai-noise-reduction

Premium OLED-scherm

Til je hybride werkervaring naar een hoger niveau met het prachtige beeld van een OLED1-laptop. Verhoog je productiviteit met superieure helderheid, beeld met hoger contrast en minder belasting van de ogen dankzij het ontwerp met weinig blauw licht. Daarnaast zorgt het scherm voor 100% dekking van de DCI-P3 kleurruimte voor schitterende en levensechte kleuren.

travelmate-p6-14-tmp614-53-premium-oled-display

Geavanceerde prestaties

Deze hoogwaardige zakelijke laptop is voorzien van Intel vPro®, een Intel® Evo™ design1 en heeft een 13e generatie Intel® Core™ i71 processor, 32 GB aan LPDDR5-geheugen1 en een snelladende batterij van 65 W1 die lang meegaat1.

travelmate-p6-14-tmp614-53-nex-gen-performance

Vermijd stof

De nieuwste Acer DustDefender-technologie zorgt dat de ventilator het stof uitblaast en stofophoping minimaliseert zodat de prestaties maximaal blijven. De automatische reinigingsfunctie treedt in werking wanneer je je systeem inschakelt en na elke 6 uur gebruik.

travelmate-p6-14-tmp614-53-keeping-dust-at-bay

Betere videoconferenties

Maak videogesprekken met deze laptop eenvoudiger dankzij de FHD1 IR-webcam met privacyklepje, verbeterde spraakregistratie met Acer PurifiedVoice AI-ondersteunde ruisonderdrukking en naar boven gerichte speakers met DTS®-audio.

travelmate-p6-14-tmp614-53-optimized-video-conferencing

Snellere en sterkere verbindingen

Dankzij 2x2 WiFi 6E- en 5G1-connectiviteit kun je overal zorgeloos werken met deze premium zakelijke laptop. Je beschikt ook over twee USB4 Type-C-poorten met de nieuwste Thunderbolt 4-technologie, zodat je meerdere 4K-schermen kunt aansluiten, apparaten kunt opladen en bestanden snel kunt overdragen met maximaal 40 Gbps.

travelmate-p6-14-tmp614-53-faster-stronger-connections

Beveiliging en privacy

Met deze Secured-core pc kun je je moeiteloos aanmelden via infrarood-gezichtsherkenning of de aan-uitknop met vingerafdruklezer. De Acer User Sensing technologie3 vergrendelt je scherm wanneer je even weggaat, en het privacyscherm2 helpt je scherm te beveiligen door de kijkhoek tot 90 graden2 te beperken.

travelmate-p6-14-tmp614-53-security-privacy

Een plezierige ervaring

Geniet van een verbeterde gebruikservaring dankzij het grote touchpad van deze laptop, stillere klikken en toetsen die maar 1,55 mm hoeven te worden ingedrukt. De pc bevat bovendien de Acer Light Sensing technologie die de helderheid en kleur van het scherm aanpast en afstemt op het omgevingslicht.

travelmate-p6-14-tmp614-53-an-enjoyable-experience

Kan tegen een stootje

Deze volgens militaire standaarden geteste laptop beschikt over een touchpad met Corning® Gorilla® Glass en versterkte I/O-poorten, zodat je laptop bestand is tegen alle vormen van slijtage door dagelijks gebruik.

travelmate-p6-14-tmp614-53-built-to-last

Duurzaam ontwerp

Deze zakelijke laptop van Acer is gedeeltelijk ontworpen met PCR-plastic (post-consumer recycled), is EPEAT-geregistreerd5, gebruikt 100% gerecycled verpakkingsmateriaal en in sommige landen zijn een aantal configuraties TCO-gecertificeerd4.

travelmate-p6-14-tmp614-53-designed-for-sustainability

Kies de perfecte TravelMate P6 14 laptop

Zoek een TravelMate P6 14 laptop op kenmerken of blader door de onderstaande producten.

1. Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2. Privacyscherm beperkt tot modellen met FHD-resolutie.
3. Acer User Sensing technologie beperkt tot modellen met IR-webcam.
4. Model(len) met modelnummers die beginnen met TMP614-53-TCO, TMP614-53T-TCO en TMP614P-53-TCO zijn TCO-gecertificeerd. Voor meer informatie over de TCO-gecertificeerde apparaten kun je contact opnemen met je plaatselijke vertegenwoordiger.
5. EPEAT-geregistreerd waar van toepassing. EPEAT-registratie verschilt per land. Op www.epeat.net vind je de registratiestatus per land.