TravelMate P4 14

Succes naar nieuwe hoogtes tillen

Zet een nieuwe standaard met de TravelMate P4, een baanbrekende laptop ontworpen voor professionals, boordevol toonaangevende features voor topprestaties en met de hoogste mate van beveiliging.

Ongeëvenaarde prestaties

Optimaliseer je mogelijkheden met de nieuwste AMD Ryzen® processoren uit de PRO 8000 serie1, snel Dual-channel DDR5 geheugen (tot 64GB)1 en SSD opslag (tot 1TB)1. Met een langere batterijduur en de snellaadfunctie kent je productiviteit geen grenzen.

Ongeziene prestaties

Intel® Core™-processoren zijn toonaangevend op vlak van zakelijk computergebruik, waarbij ze de revolutionaire architectuur verbeteren die adaptieve verwerkingsprocessen gebruiken, om zo alle professionals een krachtige en soepele ervaring te bieden.

Detectietechnologie voor dreigingen

Gebruikers worden beter beschermd met beveiligingsfuncties met AI-ondersteuning die dreigingen kunnen opsporen nog voordat ze plaatsvinden, zoals ransomware, cryptojacking en softwareaanvallen binnen de toeleveringsketen.

Integratie van pc en mobiel

Intel® Unison™ koppelt naadloos met elke mobiele telefoon. Zet bestanden en foto's over, bel en word gebeld, verstuur en ontvang tekstberichten en bekijk en beheer meldingen van je mobiel direct op je pc.

Beveiliging en beheer op het hoogste niveau

Ga voor ongeëvenaarde beveiliging en uitgebreid beheer, waarbij je data worden beschermd door een losse TPM 2.0- chip, een smartcardlezer1, biometrische beveiliging en een privacyklepje. Stroomlijn en vereenvoudig het proces met IT-implementatie en -beheer voor bedrijven.

Vingerafdruklezer

Beveiliging binnen handbereik, met bescherming tegen toegang van onbevoegden en bescherming van je persoonsgegevens.

Cameraschuif voor privacy

Het cameraklepje geeft ongewenste ogen geen toegang tot je webcam, zodat je beschermd bent tegen potentiële bedreigingen.

Acer ProShield Plus

Een alomvattende beveiligingsoplossing die je beschermt tegen onbevoegde toegang en inbraken.

AI-innovatie

Ervaar de toekomst van productiviteit op een zakelijke AI-laptop met TravelMate Sense, PurifiedVoice met AI-ruisonderdrukking, Microsoft Copilot met sneltoets3, en meer.

Verbluffend display, meeslepend geluid

Laat je fascineren door het 2.2K (2240 x 1400)1 IPS-scherm met dunne rand en een beeldverhouding van 16:10. Ga helemaal op in ongeëvenaarde audio en video dankzij Acer TrueHarmony.

 •  

  300 nit

  Helderheid1

 •  

  79%

  Screen-to-body ratio1

 •  

  100%

  sRGB1

Ontworpen voor de toekomst

De TravelMate P4 is MIL-810H-gecertificeerd4 en ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd. Met Acer Dust Defender hoef je je nooit meer zorgen te maken over stof dat zich ophoopt. Neem het voortouw bij het creëren van een duurzamer milieu met een zakelijke laptop gemaakt van gerecyclede materialen5.

Overal verbonden

Waar je ook bent, onderweg of op kantoor, de TravelMate P4 heeft verschillende poorten en snelle WiFi 6E1-connectiviteit om aan de behoeften van zakenreizigers te voldoen.

 •  

  USB 4.0

  Type-C

 •  

  2,1

  HDMI

 •  

  Smartcardlezer1

   

Kies de perfecte TravelMate P4 14 AMD laptop

Zoek een TravelMate P4 14 AMD laptop op kenmerken of blader door de onderstaande producten.

EPEAT-geregistreerd waar van toepassing. EPEAT-registratie verschilt per land. Op www.epeat.net vind je de registratiestatus per land.
Voor meer informatie over de TCO-gecertificeerde apparaten kun je contact opnemen met je plaatselijke verkoopvertegenwoordiger.
1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 De batterijduur wordt gemeten onder specifieke testomstandigheden in overeenstemming met MobileMark 2018. De werkelijke batterijduur kan aanzienlijk variëren afhankelijk van de specificaties, het model en de gebruiksomstandigheden.
3 Microsoft Copilot is geïntegreerd in Microsoft 365-apps en moet vooraf worden geïnstalleerd.
4 MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en geeft geen garantie op toekomstige prestaties in alle situaties. Probeer deze tests niet zelf na te doen, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.
5 PCR-materiaal op D-klep.