Aspire C Intel

Ontdek de Aspire C all-in-one pc. Dankzij de nieuwste Intel® Core™ Ultra processoren1 met Intel® AI Boost en Intel® grafische kaart beschik je over een ruimtebesparende computer voor thuis of op het werk die AI-taken probleemloos uitvoert.

All-in-one pc met AI

Profiteer van de uitzonderlijke prestaties en hoge AI-verwerkingskracht van Intel® Core™ Ultra processoren1 met Intel® AI Boost. Daarnaast beschik je over tot wel 32 GB1 DDR5 RAM en tot wel 2 TB1 SSD-opslag, maar ook over Intel® Unison™, dat al je apparaten bij elkaar brengt.

acer-all-in-one-aspire-c-intel-ai-boost
Intel® AI Boost

Dankzij de speciale AI-engine van Intel, Intel® AI Boost, worden alle AI-taken weggehaald bij de CPU en gestroomlijnd, zodat ze optimaal worden uitgevoerd voor honderden apps.

acer-all-in-one-aspire-c-copilot-in-windows
Copilot in Windows

Met Copilot in Windows, je dagelijkse AI-assistent, doe je meer en sneller dan ooit dankzij de gecentraliseerde generatieve AI-ondersteuning in meerdere applicaties.2

Maak alle connecties

Profiteer van een ultrasnelle, stabiele verbinding met WiFi 73. Daarnaast biedt de Aspire C all-in-one Bluetooth® 5.4 met LE audio1, USB 3.2 Gen 2 Type-C en een HDMI-aansluiting. Je beschikt dus over een scala aan connectiviteitsopties voor al je randapparatuur.

Optische helderheid

De Aspire C all-in-one is verkrijgbaar met een scherm van 23,8 of 27 inch. Dankzij de dunne rand profiteer je van een ongelooflijke screen-to-body ratio en Acer BlueLightShield™ technologie zorgt voor kijkcomfort.

Ontworpen voor veelzijdigheid

De Aspire C all-in-one is slank, ergonomisch en minimalistisch, en biedt uitzonderlijke flexibiliteit en manouvreerbaarheid. Het scherm is kantelbaar (-5 tot 25°) en draaibaar (tot 30° L/R), en de ErgoStand is in hoogte verstelbaar met een maximum van 120 mm.

Vol vertrouwen samenwerken

Dankzij oplossingen met AI-ondersteuning, zoals Acer PurifiedVoice™ en Windows Studio Effects, een 1440p QHD-webcam (met privacyklepje) en twee digitale microfoons kun je moeiteloos samenwerken en contact houden met vrienden en familie ­– het lijkt wel alsof ze in dezelfde ruimte zijn.

acer-all-in-one-aspire-c-windows-studio-effects
Windows Studio Effects

Met Intel® AI Boost profiteer je van automatische framing, geavanceerde achtergrondvervaging en oogcorrectie voor met AI verbeterde videogesprekken. Zo zie je er altijd op je best uit.

acer-all-in-one-aspire-c-acer-purifiedvoice-ai-noise-reduction
Acer PurifiedVoice™ voor AI-ruisonderdrukking

Acer PurifiedVoice™ gebruikt algoritmen en onderdrukt ongewenste achtergrondgeluiden, zodat jij heldere en afleidingsvrije audio hoort voor optimale communicatie.

Find your perfect Aspire All-in-Ones

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte Aspire All-in-One computers te vinden

Filters

Geselecteerde filters worden hier weergegeven. Als je filters wijzigt, worden de resultaten bijgewerkt en kan de beschikbaarheid van andere opties veranderen.
0 Resultaten
1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 Scherm gesimuleerd, kan worden gewijzigd. De beschikbaarheid van functies en het moment van introductie verschillen per markt en apparaat.
3 WiFi 7-compatibele apparaten zijn vereist om van de vermelde snelheden/voordelen van WiFi 7 (802.11be) te profiteren.