Revo Box

De veelzijdige en compacte Acer Revo Box mini-pc biedt talloze mogelijkheden voor elke kamer in je huis. Dankzij het kleine formaat is hij ideaal voor iedereen die een echte desktop-pc wil die je overal kunt gebruiken.

Een mini-pc

We hebben van een traditionele desktop-pc een mini-pc van 178 mm² gemaakt die je achter elk VESA compatibel scherm kunt bevestigen1. Wil je alles netjes houden en geen kabels zien, dan raden we de gepatenteerde, draaibare VESA bevestigingsset2 van Acer aan.

Ondersteuning voor drie beeldschermen

Breid je schermruimte uit met ondersteuning voor wel 3 onafhankelijke schermen via de HDMI-, DisplayPort en USB Type-C-poorten op het rugpaneel die tot 8K resolutie ondersteunen3. Ook superhandig, je kunt de Acer Revo Box op afstand aanzetten4!

Klein maar krachtig

Met de 13e generatie Intel® Core™ processoren,2 Intel® Iris® Xe Graphics,2 en dual-channel DDR4,2 knal je naadloos van werk- of schoolopdrachten naar entertainment.

Groter bereik

Dankzij WiFi 6E2 en compatibiliteit met Bluetooth 5.0 ben je overal verbonden. En de externe WiFi-dipoolantenne van Acer Revo Box versterkt het WiFi-signaal voor een betere verbinding.

Supersnel

De Acer Revo Box heeft twee eenvoudig, zonder schroeven te plaatsen M.2 PCIe SSD-sleuven met een opslagcapaciteit van wel 1 TB3 en een interne UFS 3.1-opslag van maximaal 128 GB3. Gegevens laden en overbrengen gaat zo bliksemsnel.

Veelzijdige poorten

De Acer Revo Box biedt een ruime keuze aan poorten, waaronder USB 3.2 Gen 2 Type-C, HDMI, en DisplayPort 1.2, waardoor je hem voor talloze doeleinden en al je taken kunt gebruiken.

Kies de perfecte Revo Box

Zoek een Revo Box op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 Je kunt de Acer Revo Box bevestigen via de VESA bevestigingsset (niet meegeleverd en apart verkrijgbaar). 
2 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
3 8K resolutie is beschikbaar via de USB Type-C-poort op het rugpaneel en ondersteunt 8K-resolutie op één scherm met een vernieuwingsfrequentie van 30 Hz.
4 De aan-uitfunctie op afstand schakel je aan in de BIOS-instellingen. Deze functie is compatibel met toetsenborden en Acer Press’N Go monitoren.