TravelMate P2 14

Beveilig je succes

Een voordelige zakelijke laptop, aangedreven door de nieuwste generatie Intel® Core™-processoren met vPro1, zodat je vol vertrouwen kunt presteren en tegelijkertijd de duurzaamheidsdoelen van je bedrijf kunt behalen.

Ontwikkeld voor bedrijven

Je bedrijf is klaar voor de volgende stap met Intel vPro® met de kracht van Intel® Core™ processoren1, die zijn ontworpen voor nog krachtigere prestaties en beveiligingsfuncties. Met een DDR5 geheugen van 64 GB1 en een SSD-opslag van 1 TB1 kun je iedere dag nog meer bereiken.

travelmate-p2-14-tmp214-55-g2-ksp-1

Ongeziene prestaties

Intel® Core™-processoren zijn toonaangevend op vlak van zakelijk computergebruik, waarbij ze de revolutionaire architectuur verbeteren die adaptieve verwerkingsprocessen gebruiken, om zo alle professionals een krachtige en soepele ervaring te bieden.

travelmate-p2-14-tmp214-55-g2-ksp-2

Detectietechnologie voor dreigingen

Gebruikers worden beter beschermd met beveiligingsfuncties met AI-ondersteuning die dreigingen kunnen opsporen nog voordat ze plaatsvinden, zoals ransomware, cryptojacking en softwareaanvallen binnen de toeleveringsketen.

Beveiliging en beheer

Beveilig gevoelige gegevens zonder dat de kosten de pan uit rijzen met discrete TPM 2.0, Acer ProShield Plus en biometrische beveiliging1. Het kan lastig zijn om je eigen IT-systeem te ontwikkelen. Stroomlijn en vereenvoudig het proces met IT-implementatie en -beheer voor bedrijven.

Fingerprint Reader

Vingerafdruklezer

Beveiliging binnen handbereik, met bescherming tegen toegang van onbevoegden en bescherming van je persoonsgegevens.

Privacy Camera Shutter

Cameraschuif voor privacy

Het cameraklepje geeft ongewenste ogen geen toegang tot je webcam, zodat je beschermd bent tegen potentiële bedreigingen.

Acer-ProShield-Plus

Acer ProShield Plus

Een alomvattende beveiligingsoplossing die je beschermt tegen onbevoegde toegang en inbraken.

De kracht van AI en slimme oplossingen

Ervaar de kracht van AI met Acer PurifiedView, Acer PurifiedVoice met AI-ruisonderdrukking, Microsoft Copilot met sneltoetsen1,5 en meer. Beheer je AI en slimme functies vanaf één interface met TravelMate Sense.

Betrouwbaar en duurzaam

De TravelMate P2 14 is MIL-810H-gecertificeerd3 en is ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd. Met Acer Dust Defender hoef je je nooit meer zorgen te maken over stof dat zich ophoopt. Zet je beste beentje voor op vlak van duurzaamheid met een EPEAT- en TCO-gecertificeerde zakelijke laptop, gemaakt van gerecyclede materialen4.

De hele dag werken zonder vermoeide ogen

Het WUXGA-beeldscherm van 14 inch (1920 x 1200) met dunne beeldrand1 levert kristalheldere beelden met 100% sRGB-kleuren1. Met Acer BluelightShield geniet je van kijkcomfort in optima forma, en dankzij de lange batterijduur1,2 kun je de hele werkdag lang doorgaan.

 •  

  400 nits1

  Helderheid

 •  

  79%1

  Screen-to-body ratio

 •  

  16:10

  Beeldverhouding

Jouw werkplek, jouw manier

De TravelMate P2 14 heeft alle poorten en snelle WiFi 6E-connectiviteit1 die je nodig hebt, of je nu onderweg of op je werk bent, inclusief een optionele 4G LTE1 waarmee je vanaf elke plek verbonden kunt blijven.

 •  

  Thunderbolt 4 Type-C

 •  

  HDMI 2.1

 •  

  Smartcardlezer1

Kies de perfecte TravelMate P2 14 laptop

Zoek een TravelMate P2 14 laptop op kenmerken of blader door de onderstaande producten.

EPEAT-geregistreerd waar van toepassing. EPEAT-registratie verschilt per land. Op www.epeat.net vind je de registratiestatus per land.
Voor meer informatie over de TCO-gecertificeerde apparaten kun je contact opnemen met je plaatselijke verkoopvertegenwoordiger.
1. Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2. De batterijduur wordt gemeten onder specifieke testomstandigheden in overeenstemming met MobileMark 2018. De werkelijke batterijduur kan aanzienlijk variëren afhankelijk van de specificaties, het model en de gebruiksomstandigheden. 
3. MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet zelf na te doen, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.
4. PCR-materiaal op D-klep. 
5. Microsoft Copilot is geïntegreerd in Microsoft 365-apps en moet vooraf worden geïnstalleerd.