Aspire Spin 14

De draagbare, convertible Acer Aspire Spin 14 met uiterst responsive touchscreen en Intel® Core™ processor kun je eenvoudig naar behoefte omklappen, neerzetten, kantelen en draaien.

Dun, licht en veelzijdig

Met het dunne en lichte 360°-scharnier schakel je moeiteloos tussen de laptop-, tent-, presentatie- en tabletmodus. Sluit je apparaten eenvoudig aan via USB Type-C (Thunderbolt 4), en op de HDMI 2.1-poort kun je een extern scherm aansluiten voor beeld in 4K.

Klaar voor elke taak

Doe alles met een Intel® Core™ processor1 en Intel® grafische kaart, tot wel 32 GB1 LPDDR5 RAM en een flinke M.2 SSD van 1 TB1. Intel® Unison™ helpt bovendien je productiviteit te maximaliseren.

Responsive touchscreen

Het 14-inch WUXGA IPS-touchscreen met ondersteuning voor de Acer Active Stylus, Acer BlueLightShield™ en een beeldverhouding van 16:10 is perfect voor notities, schetsen en al je andere werkzaamheden. Creëer moeiteloos!

4096 drukniveaus

Hogere gevoeligheid voor nauwkeurigere en meer responsive input.

Kanteldetectie

Comfortabel en nauwkeurig schrijven tot een hoek van 55°.

266Hz RPS

Teken en schrijf soepel en op een natuurlijke manier met minimale vertraging.

Een gebruikersgerichte ervaring

De Aspire Spin 14 is voorzien van gebruikersgerichte AI-functies, waaronder een Copilot in Windows toets1, 2 voor eenvoudige toegang. Verbeter je videogesprekken met Acer PurifiedVoice™ en PurifiedView™ via een 1080p-webcam en twee digitale microfoons voor moeiteloze communicatie.

Doe meer met AcerSense™

AcerSense™ is een veelzijdig hulpmiddel voor een soepelere, gebruiksvriendelijkere ervaring. Met één druk op de knop ga je naar systeeminstellingen en -onderhoud. Druk op de AcerSense toets boven aan het toetsenbord voor directe toegang.

De homepage

Houd je systeemgebruik in de gaten op de AcerSense™ homepage en kies uit de modi Prestaties, Normaal en Stil.

Ervaar de Experience Zone

Gebruik alle AI-ondersteunde functies op je apparaat, zoals Acer PurifiedView™ en PurifiedVoice™, in de AcerSense Experience Zone.

Optimaliseer je prestaties

Beheer eenvoudig de batterijduur en houd de gezondheid van de batterij in de gaten voor optimale prestaties. Daarnaast profiteer je van systeemupdates, een appstore en nog heel veel meer.

Liever voor de planeet

Naast een verpakking van 100% recyclebare materialen3 en FSC-gecertificeerd papier heeft de Aspire Spin 14 een achterklep die voor 30% uit gerecycled plastic bestaat. De laptop heeft zowel de Energy Star-certificering als de EPEAT Silver4-registratie en is dus een verantwoordere keuze.

Vind je perfecte Aspire Spin 14

Zoek een Aspire Spin 14 op functie of blader door de onderstaande producten.

© Intel Corporation. Intel, het Intel logo en andere Intel merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Andere namen en merken kunnen worden geclaimd als het eigendom van anderen.

Kleine afwijkingen in systeemafmetingen en gewicht zijn mogelijk door afwijkingen die tijdens het productieproces kunnen optreden.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.

2 Verkrijgbaarheid van Copilot en periode van beschikbaarheid verschillen per markt en zijn onderhevig aan updates van Microsoft.

3 Recycleservices kunnen per regio verschillen. Volg de lokale recyclerichtlijnen op voor het verwijderen van de verpakking.

4 EPEAT-certificeringen kunnen per land verschillen – raadpleeg http://www.epeat.net voor de registratiestatus per land.