Aspire C AMD

Kies de Aspire C all-in-one voor compromisloze prestaties – met de nieuwste AMD processoren en grafische kaart, en een groot aantal supersnelle connectiviteitsopties. Prachtig vormgegeven en ruimtebesparend met superkracht voor je werkplek.

Compromisloze prestaties

Profiteer van ongekend hoge prestaties met de nieuwste AMD Ryzen™ 7000 serie processoren1 en Radeon™ grafische kaart1. Bovendien zijn je geheugen en opslag razendsnel, zodat je alles aankunt.

acer-all-in-one-aspire-C-AMD-ryzen-7000-series-processors
AMD Ryzen™ 7000 serie processoren

Verbeter je ervaring wat betreft werk, creativiteit en entertainment met de fantastische snelheid en kracht van AMD Ryzen™ 7000 processoren.

acer-all-in-one-aspire-C-AMD-radeon-graphics
AMD Radeon™ grafische kaart1

Of je nu de nieuwste film bekijkt of nieuwe gamewerelden verkent, je ziet het allemaal in buitengewoon vloeiende details met de AMD Radeon™ grafische kaart1.

Maak alle connecties

Profiteer van snelle, stabiele connectiviteit met WiFi 6E.1,2 De Aspire C is voorzien van Bluetooth® 5.2 en een multifunctionele USB Type-C-poort,1 en ondersteunt een scala aan connectiviteitsopties voor al je randapparatuur.

Optische helderheid

De Aspire C heeft een kantelbaar scherm (-5 tot 25°) met smalle randen, een geweldige screen-to-body ratio, en Acer BlueLightShield™ technologie voor een comfortabele kijkervaring.

Videobellen met privacy

Met de 1080p FHD-webcam1 en twee stereomicrofoons praat je met vrienden en familie alsof ze naast je zitten. Met het handige privacyklepje houd je je gezinsleven bovendien privé, voor extra gemoedsrust.

Strakke uitstraling

De Aspire C is ergonomisch en minimalistisch, bespaart enorm veel ruimte en alle kabels kunnen netjes worden weggewerkt. Hij is VESA-compatibel, kan eenvoudig aan een muur worden bevestigd3 en zorgt voor een afleidingsvrije werkplek waar alle ruimte maximaal kan worden benut.

Acer EyeSense™

Ontworpen om de aanwezigheid, aandacht en intentie van gebruikers te detecteren zodat je de kwaliteit van je digitale leven kunt verbeteren – met slimme functies, zoals automatisch dimmen, vervangend camerabeeld, avatars en meer – jouw apparaat is nu slimmer met Acer EyeSense™1.

acer-all-in-one-aspire-C-AMD-protect-your-privacy
Bescherm je privacy

Vergrendel automatisch je pc wanneer ongeautoriseerde personen toegang proberen te verkrijgen. Gebruikers krijgen ook een notificatie wanneer een gluurder wordt gedetecteerd, zodat je privacy wordt beschermd.

acer-all-in-one-aspire-C-AMD-power-efficiency
Energie-efficiëntie

Verbeter de energie-efficiëntie op een subtiele en niet-storende manier. De schermhelderheid wordt verlaagd en verhoogd wanneer je het scherm verlaat en weer terugkomt.

acer-all-in-one-aspire-C-AMD-personalized-avatars
Gepersonaliseerde avatars

Neem deel aan vergaderingen met je eigen avatar die je stemming en persoonlijkheid weerspiegelt.

Vind je perfecte Aspire All-in-One computer

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte Aspire All-in-One computers te vinden

Filters

Geselecteerde filters worden hier weergegeven. Als je filters wijzigt, worden de resultaten bijgewerkt en kan de beschikbaarheid van andere opties veranderen.
0 Resultaten
Het daadwerkelijke productuiterlijk kan afwijken van de afbeeldingen door fotografische variabelen en omstandigheden. Wij behouden ons het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen. Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de pagina's met productspecificaties voor de volledige details.
1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 WiFi 6E-compatibele apparaten zijn vereist om van de vermelde snelheden/voordelen van WiFi 6E (802.11ax) te profiteren.
3 Acer VESA-adapter is niet inbegrepen. VESA-compatibele houder is apart verkrijgbaar.