Tehnološka rešenja koja će vaše poslovanje preneti na nov nivo

Saznajte više o našoj kompletnoj ponudi novih i inovativnih funkcija za dodatnu zaštitu vašeg uređaja, poboljšanje produktivnosti preduzeća, brzu integraciju uređaja i još mnogo toga.

acer-for-business-technology-landing-hero-banner-technology
acer-for-business-technology-landing-security
Bezbednost

Zaštita korisnika i njihovih podataka od pretnji sa mreže je važnija nego ikada ranije. Saznajte kako štitimo vaše preduzeće i uređaje koristeći najnovija bezbednosna rešenja.

acer-for-business-technology-landing-productivity
Produktivnost

Unapredite produktivnost, poboljšajte saradnju i povećajte efikasnost koristeći najnovija Acer for Business rešenja za računare.

acer-for-business-technology-landing-military-grade-durability
Vojni standardi

Vašem preduzeću su potrebni pouzdani uređaji. Acer for Business uređaji su dizajnirani da budu snažni i izdržljivi što znači da ih možete nositi gotovo svuda sa sobom.

acer-for-business-technology-landing-it-deployment-management
IT integracija i upravljanje

Unapredite integraciju novih uređaja i pojednostavite upravljanje. Saznajte kako vam Acer for Business može pomoći da uštedite vreme i novac sa našim najnovijim IT rešenjima.

acer-for-business-technology-landing-windows-11-pro
Windows 11 Pro

Windows 11 Pro nudi još bolju efikasnost, bezbednost i saradnju na radnju mestu. Pogledajte naše najnovije Windows 11 Pro uređaje i saznajte kako vam mogu pomoći u poslovanju.

acer-for-business-technology-landing-chrome-os-enterprise
Chrome Enterprise

Nadogradnjom na Chrome Enterprise otključavate integrisane poslovne funkcije ovog uređaja sa operativnim sistemom Chrome tako da IT sektor može da kontroliše, upravlja i obezbeđuje produktivnost radnoj snazi u oblaku uz administratorsku podršku koja je dostupna u svakom trenutku.