Acer for Business – mala i srednja preduzeća

acer-for-business-solution-hero-banner-smb

Sa lakoćom do efikasnog rada

Acer for Business omogućava malim i srednjim preduzećima da postignu više sa manje resursa birajući poslovne desktop i laptop računare i druge uređaje koji se lako koriste, kontrolišu, priključuju u sistem i nadograđuju – na taj način se štede dragoceni resursi za podršku poslovanju u usponu.

Osnaživanje zaposlenih u pokretu

Acer for Business uređaji pružaju podršku zaposlenima koji rade u pokretu, bilo da rade u kancelariji ili van nje. Ove prenosive uređaje odlikuju impresivna procesorska snaga, brza veza, optimizovane video konferencije, baterija koja dugo traje i nenadmašna izdržljivost.

acer-for-business-smb-powering-the-mobile-workforce

Ušteda IT resursa

Ako radite u maloj kancelariji bez IT osoblja, Acer for Business rešenja će zadovoljiti sve vaše potrebe. Naš BIOS za poslovne namene i alatke za upravljanje omogućavaju vam da nadgledate poslovne uređaje, integrišete bezbednosne smernice i pratite IT resurse.

acer-for-business-smb-save-it-resources

Pouzdan računarski sistem koji se može proširiti za potrebe preduzeća u usponu

Naši pouzdani poslovni računari sa modularnim dizajnom za koji vam nije potreban alat i koji se lako integrišu u sistem jednostavno se održavaju i nadograđuju kako bi u svakom trenutku zadovoljili potrebe vašeg preduzeća koje se širi i menja.

acer-for-business-smb-reliable-and-expandable-for-growing-business

Napredna odbrana od pretnji sa mreže

Budući da je hibridni stil rada sve više zastupljen, bezbednost i privatnost podataka su glavna briga mnogih malih i srednjih preduzeća. Acer računari sa zaštitom sistema, Acer ProShield Plus i druga rešenja za bezbednost na mreži pomažu vam da izađete na kraj sa pretnjama i aktivno štiti vaše uređaje i podatke.

acer-for-business-smb-enhanced-defense-against-cyber-threats

Pogledajte naše najnovije poslovne laptop i desktop računare: