Kalibracija boja

Savršene boje

Podesite boje na ekranu do savršenstva pomoću aplikacije Kalibracija boja. Napravite više profila boja sa različitim temperaturama boje, nivoima osvetljenosti, prostorom boje i drugim opcijama kako biste dobili specifične postavke boje koje su vam potrebne za određeni tip sadržaja ili situaciju. To nije sve – aplikacija Kalibracija boja takođe prepoznaje prethodno kalibrisane monitore tako da podešavanje možete da obavite u hodu.

Jednostavno i bez muke

Aplikacija Kalibracija boja ima dva režima: standardni i napredni. U režimu standardnog merenja potreban je samo jedan klik na dugme da biste ponovo obavili kalibraciju monitora na kojima ste primetili da je preciznost boja postala lošija. Aplikacija u standardnom režimu automatski kalibriše profil boja monitora kroz jednostavan postupak podešavanja.

Prilagođeno vašem ukusu

U režimu naprednog merenja korisnicima se nudi fleksibilnost detaljnog prilagođavanja postavki boja na monitoru. Iskoristite merač boja1 i ručno podesite osvetljenost, temperaturu, opseg i prostor boja u jednom od tri dostupna režima (sRGB, Adobe RGB i DCI-P3).

Srodni proizvodi

*Sve korišćene slike služe samo kao ilustracija. Stvarni proizvod može da se razlikuje od prikazanih slika. Specifikacije proizvoda i njegova dostupnost mogu da se promene bez prethodne najave. Aplikacija Kalibracija boja je dostupna samo na podržanim uređajima.

1 Podržani merač boja: X-Rite i1 Display Pro. Merač boja nije obuhvaćen.