Kalibracija boja

PREUZMI
Color Calibrator AGW Source
Savršene boje

Podesite boje na ekranu do savršenstva pomoću aplikacije Kalibracija boja. Napravite više profila boja sa različitim temperaturama boje, nivoima osvetljenosti, prostorom boje i drugim opcijama kako biste dobili specifične postavke boje koje su vam potrebne za određeni tip sadržaja ili situaciju. To nije sve – aplikacija Kalibracija boja takođe prepoznaje prethodno kalibrisane monitore tako da podešavanje možete da obavite u hodu.

Jednostavno i bez muke

Aplikacija Kalibracija boja ima dva režima: standardni i napredni. U režimu standardnog merenja potreban je samo jedan klik na dugme da biste ponovo obavili kalibraciju monitora na kojima ste primetili da je preciznost boja postala lošija. Aplikacija u standardnom režimu automatski kalibriše profil boja monitora kroz jednostavan postupak podešavanja.

Color Calibrator AGW Source

Prilagođeno vašem ukusu

U režimu naprednog merenja korisnicima se nudi fleksibilnost detaljnog prilagođavanja postavki boja na monitoru. Iskoristite merač boja1 i ručno podesite osvetljenost, temperaturu, opseg i prostor boja u jednom od tri dostupna režima (sRGB, Adobe RGB i DCI-P3).

Color Calibrator AGW Source

Srodni proizvodi

*Sve korišćene slike služe samo kao ilustracija. Stvarni proizvod može da se razlikuje od prikazanih slika. Specifikacije proizvoda i njegova dostupnost mogu da se promene bez prethodne najave. Aplikacija Kalibracija boja je dostupna samo na podržanim uređajima.

1 Podržani merač boja: X-Rite i1 Display Pro. Merač boja nije obuhvaćen.