ConceptD CM2

Vizualizujte svoju maštu

Okružite se bojama života na monitorima iz serije ConceptD CM2. Sa ovim IPS monitorom od 24 inča i rezolucijom 1920 x 1200 (16:10) dobijate profesionalnu preciznost uz 99% Adobe RGB prostor boje, vrednost Delta E koja je u proseku ≦ 21 i više od 1 milijarde boja na raspolaganju.

Verna preciznost boja

Odvažno kreiranje. Ovaj monitor je testiran i kalibrisan kako bi se postigla veoma precizna vrednost Delta E koja je u proseku manja od 21 čime se obezbeđuje verna reprodukcija boja u svemu što radite.

Unapredite profil boja na monitoru jednim klikom na dugme zahvaljujući aplikaciji Kalibracija boja.

Preuzmi
 • DELTA E <2

  Ekran je testiran i kalibrisan kako bi se dostigla niska vrednost Delta E koja je u proseku ≦2 za precizan prikaz realističnih boja.

 • 3D tabele za pronalaženje

  Ovi monitori obezbeđuju profesionalnu korekciju boja za digitalnu obradu i uređivanje video sadržaja. 3D tabele za pronalaženje (3D lookup tables – 3D LUTs) mapiraju jedan prostor boje sa drugim u cilju obezbeđivanja verne reprodukcije boja.

Sve boje za kreativnost

Oslobodite svoju kreativnost sa više boja na dohvat ruke. Sa širokim spektrom boja 99% Adobe RGB1 ovaj monitor može da prikaže više od 1 milijarde različitih nijansi.

99% spektar boja Adobe® RGB

Sa 99% Adobe® RGB prostorom boje, boje su svetlije i preciznije zbog proširenog opsega cijan-zelenih nijansi.

Jasnija slika

Dizajniranje i jasan prikaz idu zajedno u paketu. ConceptD CM2 IPS monitor od 24 inča sa rezolucijom 1920 x 12001 ima učestalost osvežavanja do 75 Hz1 i vreme odziva od 1 ms sa tehnologijom VRB tako da dobijate jasniji prikaz, manje preklapanja slike i još veće uglove prikaza za nenadmašno stvaralaštvo.

 • 24 inča

  IPS

 • 1 ms

  VRB

Udoban rad

Serija ConceptD CM2 ima postolje ErgoStand1 sa ergonomskim dizajnom tako da možete da okrenete, obrnete, nakrenete i podesite visinu monitora da biste pronašli položaj koji vam najviše odgovara. Pored toga, zahvaljujući dizajnu sa brzim odvajanjem možete lako da skinete monitor sa postolja i da ga postavite na zid pomoću VESA kompleta za montiranje.

 • +/- 360°

  Okretanje

 • -5° do 25°
  (+/-1,5°)

  Nagib

 • 120 mm

  Visina

 • +/- 90°
  (+/-2°)

  Obrtanje

Pronađite svoj savršeni ConceptD monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama kako biste pronašli svoj savršeni ConceptD monitor

1 – Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.