ConceptD CP3

Pogledaj video
ConceptD CP3 AGW Source
Serija monitora ConceptD CP3 je idealna za detaljan prikaz koncepata dizajna i zahtevnih 3D sadržaja. Ovi PANTONE® Validated 4K UHD1 monitori su testirani kako bi pružili profesionalnu preziznost boje sa Delta E <11 i 90% DCI-P31. Uživajte u besprekornom HDR kvalitetu koji pruža DisplayHDR™ 400 sa VESA sertifikatom i recite zbogom dupliranju slike zahvaljujući ekranu kompatibilnom1, 3 s NVIDIA® G-SYNC® grafičkom karticom.
 • 4K2K_UHD(non-gamming_Monitor)
 • NVIDIA G-Sync Lockup Black
 • Refresh_Rate-144Hz(non-gamming_Monitor)
 • DCI-P3(non-gamming_Monitor)
 • Pantone_validated(non-gamming_Monitor)
 • AE_Delta_E1(non-gamming_Monitor)
 • DisplayHDR_400(non-gamming_Monitor)

Preciznost boja

Za profesionalni grafički dizajn potrebne su profesionalne alatke, a ConceptD CP3 monitori sa svojim IPS1 ekranima od 27 inča sa rezolucijom od QHD do 4K UHD1 i tehnologijama boje obezbeđuju živopisnu i vernu reprodukciju boja.

Unapredite profil boja na monitoru jednim klikom na dugme zahvaljujući aplikaciji Kalibracija boja.

Preuzmi
ConceptD CP3 AGW Source
 • ConceptD CP3 AGW Source

  Delta E <11

  Monitor je testiran i kalibrisan da dostigne nisku vrednost Delta E prosečno <11 za precizan prikaz realističnih boja.

 • ConceptD_CP3_ksp_01-2

  Sa tehnologijom Pantone®

  Obavite posao na profesionalan način na ekranu sa integrisanom korekcijom boja i neverovatno vernom reprodukcijom PANTONE Matching System (PMS) boja.

 • ConceptD CP3 AGW Source

  3D tabele za pronalaženje

  Ovi monitori obezbeđuju profesionalnu korekciju boja za digitalnu obradu i uređivanje video sadržaja. 3D tabele za pronalaženje (3D lookup tables – 3D LUTs) mapiraju jedan prostor boje sa drugim u cilju obezbeđivanja verne reprodukcije boja.

Širok spektar boja

Sa širokim spektrom boja od 90% DCI-P31 dobijate svetlije i vernije boje, kao i glatke prelaze, finije nijanse i ujednačen prikaz. DCI-P3 je međunarodni standard za boje koji koriste režiseri i producenti. Sa ovom tehnologijom dobijate profesionalni kvalitet boja što ovaj monitor čini idealnim za detaljno uređivanje video zapisa i filmova.

ConceptD_CP3_ksp_02

Kristalno jasan 4K prikaz1

Kada budete videli kako je raditi na 4K1 ekranu, nećete pristati na manje. U 3840 x 2160 rezoluciji možete da vidite i uradite više, ali i da uživate bez ograničenja. IPS ekran obezbeđuje bolju reprodukciju boja i pod uglovima od 178°.

ConceptD CP3 AGW Source

Velika brzina osvežavanja

Gledajte i kreirajte 2D i 3D akcione scene sa neverovatno glatkim prelazima uz učestalost osvežavanja koju možete povećati do 144 Hz1, 2. Veći broj kadrova u sekundi podrazumeva brže prikazivanje kadrova i manje kašnjenje ulaznog signala.

ConceptD CP3 AGW Source

Neverovatan HDR doživljaj

Uživajte u realističnom i prirodnom prikazu zahvaljujući proširenom odnosu kontrasta i paleti boja koje obezbeđuje standard DisplayHDR™ 400 sa VESA sertifikatom. Stvarajte slike sa boljom osvetljenošću i kontrastom, sa tamnijim nijansama crne boje i svetlijim nijansama bele boje uz veću dubinu boje i bolje senčenje.

ConceptD CP3 AGW Source

DisplayHDR™ 400 sa VESA sertifikatom

DisplayHDR™ 400 sa VESA sertifikatom je garancija za HDR kvalitet, što obuhvata osvetljenost, spektar boja, dubinu boja i vreme uključivanja. Ekran ima maksimalnu osvetljenost od 400 nita.

ConceptD CP3 AGW Source

Superiorne performanse

Ovaj ekran kompatibilan1, 3 sa NVIDIA® G-SYNC® grafičkom karticom puža vrhunsku grafiku i malo kašnjenje uz osnovne varijabilne učestalosti osvežavanja (eng. Variable Refresh Rates – VRR). Radite na bilo kom projektu bez prekidanja, zastajkivanja, zadržavanja i treperenja slike, bez obzira na to da li se sadržaj prikazuje preko celog ekrana ili u prozorima.

ConceptD CP3 AGW Source

Dizajniran za kreativne stvaraoce

Sa svojim bezvremenim dizajnom, ConceptD CP3 monitor odlično izgleda na svakom radnom mestu na svom postolju koje mu daje dozu elegancije. Ovaj monitor ima mnoštvo priključaka, ugrađeni senzor1 za svetlo i poklopac koji blokira svetlost iz okruženja1, tako da ste potpuno opremljeni za profesionalni rad na dizajnu.

ConceptD CP3 AGW Source
 • ConceptD CP3 AGW Source

  Pametni senzor za svetlost1

  Ugrađeni senzor1 za ambijentalnu svetlost<sup>1</sup> automatski meri osvetljenje iz okruženja i shodno tome podešava pozadinsko osvetljenje čime se smanjuje naprezanje vida.

 • ConceptD CP3 AGW Source

  Zaštita od svetlosti za precizan prikaz1

  Ovaj poklopac blokira svetlost iz okruženja1 i smanjuje zamor očiju, a pored toga obezbeđuje veću privatnost koja vam je potrebna kada radite na poverljivim projektima.

Pronađite svoj savršeni ConceptD monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama kako biste pronašli svoj savršeni ConceptD monitor

1. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2. Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara. Ovaj uređaj je dizajniran da podržava povećavanje radnog takta na veću stopu osvežavanja. Međutim, povećanje radnog takta može dovesti do nestabilnosti sistema. Ako dođe do nestabilnosti, smanji radni takt na nižu brzinu osvežavanja podešavanjem prikaza na ekranu.
3Modeli kompatibilni sa tehnologijom G-sync podržavaju učestalost osvežavanja do 120 Hz. Da bi se dostigla učestalost osvežavanja od 144 Hz, kartice kompatibilne sa tehnologijom G-sync moraju biti isključene, a umesto njih se koriste AMD grafičke kartice i dva Display Port kabla. Ovaj ekran podrazumevano omogućava varijabilnu učestalost osvežavanja (eng. Variable Refresh Rates – VRR) na serijama grafičkih kartica NVIDIA GeForce® GTX 10 i RTX® 20.