Veriton 2000
sa kompaktnim Tower kućištem

Veriton 2000 sa Tower kućištem srednje veličine je elegantan i pristupačan osnovni model poslovnih desktop računara sa najnovijim Intel® Core™ procesorima1 13. generacije, visokim nivoom bezbednosti, fleksibilnom mogućnošću upravljanja i brojnim mogućnostima povezivanja.

Osnovne poslovne performanse

Poboljšanu produktivnost i lako obavljanje više zadataka istovremeno omogućavaju procesori do najnovijih modela 13. generacije Intel® Core™ i71 i opciona neintegrisana grafička kartica NVIDIA® GeForce1 koja podržava do tri dodatna monitora.

Bolji i brži odgovor

Sa PCIe M.2 SSD i do 32GB DDR5-4800 MHz dvokanalnom memorijom, u potpunosti uživajte u brzini i performansama koje će vam pružiti ova mašina.

Još bolje opcije za povezivanje

Uživajte u brzoj i stabilnoj Wi-Fi 6E (802.11ax) vezi i funkcionalnosti koja vam je potrebno sa osam 8 USB priključaka – što vam omogućava da lako i bezbedno povežete sve svoje uređaje.

Bezbednost poslovnog ranga

Zasebni Trusted Platform Module 2.0 (dTPM) pruža zaštitu od neovlašćenih upada dok bezbedno čuva vaše podatke. Pruža dodatno obezbeđenje kada vam je potrebno zahvaljujući Kensington bravom.

Bolje funkcije za upravljanje

Uživajte u specijalnim poslovnim alatkama za upravljanje, kao što su Acer Office Manager i Acer Control Center, koje vam pomažu da efikasnije upravljate velikim brojem kancelarijskih računara.

HD audio

Povežite svoje zvučnike na audio ulaz i uživajte u 5.1-kanalnom surround sistemu sa zvukom visoke rezolucije ili jednostavno izaberite opcione interne zvučnike kada vam to odgovara.

Izaberite svoj savršeni Veriton 2000 sa kompaktnim Tower kućištem

Potražite svoj Veriton 2000 sa kompaktnim Tower kućištem prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.