Dizajneri proizvoda (CAD) i animatori

ConceptD_3D_main_banner
  • Intel-Badge
  • windows 11
  • NVIDIA Logo_CMYK
  • ISV Certification Icon

Stvaranje na potpuno nov način

Standardna oprema ne obezbeđuje potrebnu snagu niti kompatibilnost sa različitim sistemima koji su potrebni stvaraocima danas. ConceptD radne stanice s njihovim moćnim procesorima i diskretnim grafičkim procesorima napravljene su da posebno udovolje ovim potrebama.

ConceptD_3D_KSP_1

Napredna grafika

Najnoviji NVIDIA® GeForce® i RTX™ grafički procesor sa praćenjem svetlosti sa ubrzanjem grafičkog procesora u programima za prikazivanje, poput 3ds Max ili Blender omogućavaju vam da lako ubrzate svoj rad, što vam ostavlja više vremena za veće poslove i mogućnost da stvarate brže nego ikad do sad.

ConceptD_3D_KSP_2

Snažan procesor

Pretvoriti ideje u stvarnost je zahtevan posao. Najnoviji procesori vam omogućavaju da u potpunosti iskoristite savremene aplikacije i opcije za 3D dizajn tako da s lakoćom obavljate više zadataka u isto vreme dok bez muke obavljate najteže poslove.

ConceptD_3D_KSP_3

NVIDIA Omniverse™

NVIDIA Omniverse™ je moćna platforma za saradnju za 3D dizajn, isključivo dostupna uz grafičke procesore NVIDIA RTX i deo NVIDIA Studio paketa alata za stvaraoce. Napravljena da s lakoćom poveže i unapredi 3D kreativne aplikacije i radionice zahvaljujući čemu umetnici mogu da ujedine resurse i biblioteke kao bi svoje ideje pretvorili u stvarnost – i to brzo.

ConceptD_3D_KSP_4

Tehnologija SpatialLabs™

Tehnologija SpatialLabs™ kompanije Acer pruža jedinstvenu steroskopsku 3D interakciju. Kombinacija rešenja za praćenje aktivnosti očiju, stereoskopski 3D prikaz, renederovanje u realnom vremenu i tehnologija veštačke inteligencije obezbeđuju nezaboravno iskustvo 3D modelovanja.

ConceptD_3D_KSP_5

Upoznajte ConceptD