Acer for Business – vladine organizacije

acer-for-business-solution-hero-banner-government-

Specijalno prilagođena rešenja za javni sektor

Acer for Business nudi potrebnu stručnu pomoć za ispunjavanje jedinstvenih zahteva vladinih organizacija na svakom nivou u cilju poboljšavanja produktivnosti, promovisanja saradnje i unapređivanja bezbednosti podataka.

Zasluženo poverenje lokalnih samouprava

Naš sveobuhvatni portfolio vrhunskih tehnologija i rešenja namenjen je gradovima, okruzima i lokalnim samoupravama svih veličina. Proizvodi iz naše ponude se mogu prilagoditi potrebama različitih uloga zaposlenih u okviru organizacije.

acer-for-business-government-trusted-by-local-governments

Pouzdana zaštita na mreži

Zaštitite podatke i uređaje od pretnji sa mreže koristeći naša napredna rešenja za bezbednost koja čuvaju hardver i podatke od napada sa mreže i smanjuju rizik od prekida rada sistema i otkrivanja podataka.

acer-for-business-government-cyber-resilience-you-can-depend-on

Nenadmašan kvalitet

Naši proizvodi prolaze najrigoroznije testove kako bismo osigurali njihovu izdržljivost i pouzdanost. Primenjujemo standarde Ministarstva odbrane Sjedinjenih Američkih Država MIL-STD 810H kako bismo postigli savršen odnos kvaliteta i izdržljivosti kod proizvoda koje pravimo da dugo traju.

acer-for-business-government-uncompromising-quality

Sveobuhvatna podrška

Acer for Business nudi brojne usluge, poput opcija za zaštitu, podršku i prilagođavanje, koje garantuju uspešnu integraciju nakon kupovine, što obuhvata osiguranje od slučajnog oštećenja, produženje garancije, prilagođenu sliku i BIOS postavke.

acer-for-business-government-comprehensive-support

Pogledajte naše najnovije poslovne laptop i desktop računare: