Acer for Business – preduzetnici

Sve što je preduzetnicima potrebno da postignu više

Kada započinjete neku delatnost, važno je da imate uređaje na koje u svakom trenutku možete da se oslonite. Acer for Business preduzetnicima nudi uređaje koji su jednostavni za upravljanje, pristupačni i bezbedni kako bi njihov rad i delatnost dostigli nov nivo.

Produktivan radni prostor počinje ovde

Nudimo nenadmašan portfolio laptop računara, desktop računara i dodatne opreme visokih performansi sa naprednim opcijama za povezivanje i dizajnom koji ne zauzima prostor – osmislite radni prostor koji je će vam pomoću da poboljšate fokus i produktivnost.

Saradnja i komunikacija

Poboljšajte saradnju unapređenim dizajnom, brzim vezama i naprednom tehnologijom za video konferencije. Radite efikasno od kuće i u pokretu zahvaljujući stabilnoj vezi i još jednostavnijim video pozivima.

Odmah dostupna zaštita

Nemaju sva preduzeća IT tim od samog početka. Nudimo vam dodatnu podršku za zaštitu vaših datoteka i podataka sa integrisanim Acer rešenjima za bezbednost uređaja i zaštitu podataka, kao što su TMP 2.0, prijavljivanje pomoću biometrijskih podataka i zaštita sistema na računaru.

Razvija se zajedno sa vašim poslovanjem

Modularan dizajn naših desktop računara za kancelarije za koji vam nije potreban alat omogućava jednostavnu nadogradnju kako biste zadovoljili nove zahteve koji se javljaju sa razvojem poslovanja.

Pogledajte naše najnovije poslovne laptop i desktop računare: