Ovladaj igrama i igraj kao profesionalac

Predator monitori su precizni uređaji koji igračima omogućavaju da postanu majstori. Baš kao i kod svakog profesionalnog igrača, iza svakog Predator proizvoda stoji tim profesionalaca koji neumorno rade na usavršavanju, prikupljajući savete direktno od korisnika. Predstavljamo vam deset stvari koje smo naučili iz prakse kada je u pitanju idealna gejmerska konfiguracija:

 • Acer_Advertorial_Predator_2021_01

  Najbrži ekrani za eSports

  Dobijaš najmanje kašnjenje sistema tako da možeš brže da reaguješ, duple slike gotovo ni nema, a kretanje je toliko besprekorno da neometano juriš prema cilju. Uz G-SYNC kojim se gotovo u potpunosti rešava efekt „cepanja slike”, jasno je zašto su ovi ekrani dizajnirani za pobedu.

 • Acer_Advertorial_Predator_2021_02

  Stvoreni za igranje

  Kao jedna od najvećih inovacija za gejmere poslednjih godina, zakrivljeni ekrani podižu imerzivni doživljaj na potpuno novi nivo. Kako? Jer bez obzira na to gde se radnja dešava na vašem ekranu, ona je uvek na istoj udaljenosti od vas. Na taj način se proširuje vaše vidno polje i dobijate još imerzivniji doživljaj igranja. Dodatna prednosti je što oni takođe smanjuju naprezanje očiju tako da možete da igrate duže udobno smešteni ispred svog ekrana.

Koliko je brza tvoja igra?

Želiš li da dominiraš svojom igrom? Uključi režim eSports koji isključuje promenljivo pozadinsko osvetljenje i testiraj svoje eSports veštine uz Predator X28 alatku NVIDIA® Reflex Latency Analyzer koja optimizuje kašnjenje ulaznog signala tako što meri koliko je tačno vremena potrebno da se vizuelna promena pojavi na ekranu nakon klika mišem.

Acer_Advertorial_Predator_2021_03
 • Acer_Advertorial_Predator_2021_04

  Izuzetna fluidnost uz Agile-Splendor

  U redu. Brže je bolje, zar ne? Naravno, ali savršen gejmerski monitor treba da pruži gladak i tečan prikaz bez ƒ„cepanja slike” bez obzira na ono što se događa na ekranu. Acer X34 sa svojim Agile-Splendor IPS ekranom ima stopu osvežavanja slike od 180 Hz koju je moguće i povećati, uz vreme odziva do 0,5 ms pri čemu zadržava visok opseg boja bez trakastih preliva boja ili dupliranja slike.

 • Acer_Advertorial_Predator_2021_05

  98% DCI-P3

  Ako želite maksimalno da uživate u HDR kvalitetu, standard DCI-P3 je definitivno najbolji izbor jer što je veći spektar boja, to je zasićenost boja na ekranu biti veća. Širok spektar boja na monitoru Predator X34 će se pobrinuti da vam ne promakne nijedna nijansa, bilo da lutate raznobojnim i haotičnim dubinama svemira ili istražujete duboko plavetnilo mora.

Udvostručite uz ZeroFrame

Da biste postali najbolji u svom poslu, potrebno je puno prakse i veliki ekran za početak. Zapravo, često je bolje imati dva monitora nego jedan veliki jer vam dva pružaju bolju perspektivu izazova s​a kojima se suočavate. Predator monitore sa ZeroFrame okvirom možete savršeno da uklopite kada ih postavite jedan pored drugog i dobijete zaista imerzivno iskustvo.

Acer_Advertorial_Predator_2021_06

100% precizan hitac

Smanji broj neuspešnih hitaca uključivanjem okvira za ciljanje u vidu mete na ekranu Predatora koja će ti pomoći da u svakom trenutku ciljaš 100 % precizno. Imaš tri opcije u OSD ili GameView podešavanjima.

Acer_Advertorial_Predator_2021_07

Osvetlite ekran

Kada ste usred akcije, poslednja stvar koja vam treba jeste da vam monitor odvuče pažnju i umanji vašu dominaciju nad konkurencijom zato što prikazuje presvetlu ili pretamnu sliku. Aplikacija RGB Light Sense na monitoru Predator X28 prilagođava svetlost i temperaturu boje u realnom vremenu i sinhronizuje ih sa muzikom, sadržajem na ekranu, čak i esports turnirima, kako biste u svakoj prilici dobili savršeno podešavanje.

Acer_Advertorial_Predator_2021_08

Izuzetno fleksibilno povezivanje

Ne postoje dve iste gejmerske konfiguracije, a i svaka konfiguracija se vremenom menja, zbog čega ti definitivno treba monitor sa najfleksibilnijim opcijama povezivanja. Predator X28 ima priključak za svaku priliku, bilo da je riječ o povezivanju na računar ili konzolu. Iskoristi dva ulaza HDMI 2.0B, DisplayPort™ i brojne USB priključke koji su ti na raspolaganju.

Acer_Advertorial_Predator_2021_09

Udobnost je najvažnija

Nijedna tehnologija ekrana ti neće pomoći da dominiraš igrom ako ne možeš udobno da se smestiš. Predator X28 ima vrhunsku ergonomiju i dizajniran je za jednostavno podešavanje nagiba, visine i rotiranje, tako da možeš brzo da pronađeš udoban položaj u kojem možeš duže da igraš.

Acer_Advertorial_Predator_2021_10

Preporučeni proizvodi