TravelMate oplossingen

Nu het gebruik van AI bij bedrijven steeds meer toeneemt, biedt de gestroomlijnde selectie Acer TravelMate Secured-Core pc's je medewerkers de mogelijkheid om met die extra intelligentie meer voor elkaar te krijgen.

Neem contact op met een Acer vertegenwoordiger
icon_Win11-pro-white-01
travelmate-solution-hero-banner-3

AI-ondersteunde productiviteit

We bieden gebruikers een gebruiksvriendelijke en geavanceerde collectie hoogwaardige TravelMate laptops die niet alleen zorgen voor betere samenwerking, een hogere productiviteit, betere beveiliging en meer dankzij de functies van Windows 11 Pro, maar die zich bovendien moeiteloos aanpassen en optimaal presteren in dit nieuwe AI-tijdperk.

travelmate-solution-collaboration
Samenwerking

Acer TravelMate laptops met Windows 11 for Business zijn ontworpen om teamwork te stimuleren en connecties te verbeteren met AI-ondersteunde oplossingen zoals Microsoft 365 Copilot en Teams, die slimmer videovergaderen en probleemloze samenwerking mogelijk maken.

travelmate-solution-productivity
Productiviteit

Met de nieuwste krachtige processoren, snel oplaadbare accu's en geoptimaliseerde connectiviteitsopties helpen we je bedrijf efficiënter te werken. Bovendien bieden we je alle hulpmiddelen die je nodig hebt om topprestaties te leveren.

travelmate-solution-security
Beveiliging

Deze Secured-Core pc's bieden iedereen met gevoelige gegevens extra bescherming. Daarnaast beschikken ze over een scala aan all-inclusive beveiligingsfuncties zoals professionele hardwaregebaseerde pc-beveiliging, all-in-one beveiliging en meer.

Six members of a successful business team working and planning on a laptop and writing down on their notepads
Beheerbaarheid

Stroomlijn activiteiten en optimaliseer de controle met geïntegreerde oplossingen zoals Windows Autopilot en Acer Office Manager – oplossingen die zijn bedoeld om apparaatbeheer te vereenvoudigen en tijd van IT vrij te maken.

Young happy female worker in bottling factory recycling department. Inspection quality control.
Duurzaamheid

TravelMate laptops ondersteunen een duurzame benadering van technologie met een milieubewust maar robuust design dat is gemaakt met PCR-plastic en voldoet aan de militaire duurzaamheidsnorm MIL-STD-810H.

De nieuwste trends in het bedrijfsleven

Doe nieuwe inzichten op en blijf op de hoogte van de nieuwste trends in het mkb, beveiligingstips en productiviteitsverhogende technologieën in Acer Corner.

Meer informatie
acer-for-business-solution-landing-acer-corner

Aanbevolen voor jou