TravelMate P4 Spin 14

Video bekijken
acer-travelmate-p4-spin-14-hero-banner
De TravelMate P4 Spin 14 houdt hybride werknemers in het MKB en grote ondernemingen altijd aan het werk. Deze 2-in-1 zakelijke laptop van Acer is voorzien van het Intel vPro® platform en biedt een verbeterde gebruikservaring dankzij de snelle prestaties en verbindingen, de snelladende batterij en een handige stylus voor notities.
  • logo_13th-vpro-i7-evo
  • logo_RTX2050
  • logo-16-10
  • logo-dustdefender
  • logo-purifiedvoice-with-ai-noise-reduction

Eersteklas design

Deze 2-in-1 convertible laptop is duurzaam en licht en heeft een behuizing van een magnesiumlegering, een duurzaam omklapbaar 360°-scharnier, en een 16:10 touchscreen met dunne rand en WUXGA-resolutie (1920 x 1200) en een dockbare stylus.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-premium-design

Geavanceerde prestaties

Deze slanke en krachtige laptop is voorzien van het Intel vPro® platform en een 13e generatie Intel® Core™ i7 processor1, naast een aparte NVIDIA® GeForce RTX™ 2050 GPU1, 64 GB SODIMM geheugen1 en een snelladende batterij van 65 W die lang meegaat1.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-next-gen-performance

Vermijd stof

De nieuwste Acer DustDefender-technologie zorgt dat de ventilator het stof uitblaast en stofophoping minimaliseert zodat de prestaties maximaal blijven. De automatische reinigingsfunctie treedt in werking wanneer je je systeem inschakelt en na elke 6 uur gebruik.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-keeping-dust-at-bay

Betere videoconferenties

Maak videogesprekken met deze thuiswerklaptop eenvoudiger dankzij de FHD1 IR-webcam met privacyklepje, verbeterde spraakregistratie met Acer PurifiedVoice AI-ondersteunde ruisonderdrukking en naar boven gerichte speakers met DTS®-audio.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-optimized-video-conferencing

Snellere en sterkere verbindingen

Dankzij 2x2 WiFi 6E, optionele 4G LTE1-connectiviteit en twee multifunctionele USB4 Type-C-poorten met Thunderbolt 4, kun je overal je taken afwerken, en daarnaast meerdere 4K-schermen aansluiten, bestanden overdragen, apparaten opladen en nog meer.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-faster-stronger-connections

Beveiliging en privacy

Meld je moeiteloos en veilig aan op je apparaat via infrarood-gezichtsherkenning1 of de aan-uitknop met vingerafdruklezer1. De Acer User Sensing technologie beveiligt je gegevens door je scherm automatisch te vergrendelen wanneer je even weggaat, en weer actief te worden wanneer je terugkomt.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-security-privacy

Een plezierige ervaring

Geniet van een verbeterde gebruikservaring dankzij het grote touchpad van deze laptop, stillere klikken en toetsen die maar 1,55 mm hoeven te worden ingedrukt. De pc bevat bovendien de Acer Light Sensing technologie die de helderheid en kleur van het scherm aanpast en afstemt op het omgevingslicht.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-an-enjoyable-experience

Kan tegen een stootje

Deze volgens militaire standaarden geteste laptop beschikt over een scherm en touchpad met Corning® Gorilla® Glass en versterkte I/O-poorten, zodat je laptop bestand is tegen alle vormen van slijtage door dagelijks gebruik.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-built-to-last

Duurzaam ontwerp

Deze zakelijke laptop is gedeeltelijk ontworpen met PCR-plastic (post-consumer recycled), is EPEAT3 Gold-geregistreerd, gebruikt 100% gerecycled verpakkingsmateriaal en in sommige landen zijn een aantal configuraties TCO-gecertificeerd2.

travelmate-p4-spin-14-tmp414-53-designed-for-sustainability

Kies de perfecte TravelMate P4 Spin 14 laptop

Zoek een TravelMate Spin P4 Spin 14 laptop op kenmerken of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2 Model(len) met modelnummers die beginnen met TMP414RN-53-TCO zijn TCO-gecertificeerd. Voor meer informatie over de TCO-gecertificeerde apparaten kun je contact opnemen met je plaatselijke vertegenwoordiger.
3 .EPEAT-geregistreerd waar van toepassing. EPEAT-registratie verschilt per land. Op www.epeat.net vind je de registratiestatus per land.