Acer poslovni laptop računari koriste operativni sistem Windows 11 Pro

Nadogradite svoj Acer poslovni laptop ili stoni računar na operativni sistem Windows 11 Pro za još bolju efikasnost, bezbednost i saradnju na radnom mestu. 

Windows 11 Pro
win-11-pro-secondary-banner

Naši najnoviji laptop računari sa operativnim sistemom Windows 11 Pro

Filteri

Izabrani filteri će se pojaviti ovde. Menjanje filtera ažuriraće rezultate i može uticati na dostupnost drugih opcija.
0 Rezultati
Powerful security that guards against security threats with advanced hardware-based protections.
Snažna bezbednost

TravelMate laptop računari i Veriton stoni računari koriste operativni sistem Windows 11 Pro bezbednosne funkcije kao što su šifrovanje podataka i biometrijska autentifikacija kako bi obezbedili sigurnost vaših podataka.

Enhanced productivity access apps, share files, and collaborate in real time from almost anywhere.
Poboljšana produktivnost

Acer poslovni laptop i stoni računari koriste operativni sistem Windows 11 Pro što obezbeđuje poboljšani dizajn i jednostavnu integraciju uređaja kao bi se pospešila produktivnost, efikasnost i još toga tako da se posao brže završava.

modern-it-management
Savremeno IT upravljanje

Napredni alati i centralizovana kontrola uređaja olakšava upravljanje mrežom i povećava njenu sigurnost dok u isto vreme poboljšava efikasnost vašeg tima i smanjuje zastoj uređaja.

improved-collaborationg
Poboljšana saradnja

Pristupite svojim Acer poslovnim laptop računarima skoro sa svakog mesta zahvaljujući ugrađenim mehanizmima bezbednosti, izolovanom hardveru i još mnogo toga što obezbeđuje operativni sistem Windows 11 Pro.

Bring your business to new levels with Acer.
Unapredite svoje poslovanje uz Acer

Podignite svoje poslovanje na viši nivo uz Acer. Napredna tehnologija, osnovna rešenja i neprestana posvećenost održivosti čine Acer pametnim izborom za vaše poslovanje.

Acer TravelMate P6 – izuzetno lagane performanse za hibridni način rada

Ovaj tanak, izdržljivi laptop računar sa moćnim procesorom Intel® Core™ i7 11. generacije, dizajnom koji odgovara korisniku i mnogobrojnim opcijama za bezbednost i upravljanje idealan je izbor za vaše poslovanje.

Vodite i proširujte svoje poslovanje na savremenim laptop i stonim računarima sa operativnim sistemom Windows 11 Pro i Microsoft 365.

Vreme je da razmislite o pravim alatima za produktivnost koji najviše odgovaraju vašim budućim računarima, bilo da je reč o jednokratnoj kupovini (Office Home & Business 2021) ili pretplati na Microsoft 365 za vaše poslovanje.

Microsoft 365 Business Standard

ico-excel
Excel
ico-exchange
Exchange
ico-visio
Visio
ico-microsoft_teams
Timovi:
ico-office
Office
ico-onedrive
One Drive

Dodatne pogodnosti

Microsoft 365 Business Standard vam pomaže da vodite i širite svoje poslovanje uz moćne aplikacije i usluge koje podižu produktivnost. Premium verzija aplikacije Microsoft Teams sadržana je u paketu Microsoft 365 Business Standard i podržava snimanje sastanaka, telefonske pozive, audio-konferencije, korisničku memoriju od 1TB i još mnogo toga. Jedna licenca u potpunosti pokriva instalaciju aplikacija Office na pet uređaja, mobilnih telefona, tableta, računara po korisniku. Dostupno za Mac, iOS i Android uz podršku koju pruža Microsoft u bilo koje vreme putem telefona ili onlajn.

Office Home & Business 2021

ico-one_note
OneNote
ico-outlook
Outlook
ico-power_bi
Power BI
ico-power_apps
PowerApps
ico-word
Word
ico-bookings
Bookings

Vaš moderni Office. Office Home & Business 2021 pomaže vam da vodite poslovanje uz poznate produktivne alate. Obuhvata klasične verzije aplikacija Outlook, Word, Excel, PowerPoint i OneNote za Windows 11 Pro. Jednokratna kupovina instalacije na jednom računaru ili Mac za upotrebu kod kuće ili na poslu. Microsoft Teams besplatna verzija ima mogućnosti kao što su besplatno ćaskanje i pretraga aplikacija, zakazivanje sastanaka, korisničku memoriju od 2GB i pristup za goste.