Bezbednosni problem aplikacije Acer Care Center sa mehanizmom za ažuriranje

Kraći opis:
U softverima Acer Care Center i Acer Control Center su pronađene određene opasnosti koje potencijalno mogu da dozvole neovlašćenim stranama da neovlašćeno menjaju datoteke za ažuriranje softvera koje su distribuirane Acer korisnicima.
 
Bezbednost i zaštita Acer korisničkih podataka su naši prioriteti, stoga smo razvili ažuriranje za softvere Acer Care Center i Acer Control Center koje poboljšava bezbednosne mere prilikom potvrde autentičnosti ažuriranja za softver i upravljački program. Pošto odmah stupa na snagu, Acer Care Center i Acer Control Center će automatski preuzeti ažurnu verziju nakon inicijalizacije.
 
Softveri Acer Care Center i Acer Control Center na vašem uređaju vas povezuju na infrastrukturu za Acer podršku koja vam obezbeđuje svu potrebnu podršku, uključujući kompletan asortiman usluga, provera i ažuriranja koje će vaš uređaj održavati ažurnim, a njegovo funkcionisanje bez problema.
Šta treba da uradite:
Da biste proverili da li je najnovija verzija instalirana na vašem uređaju ili da biste ručno instalirali ažuriranje, kliknite na ikonu sa informacijama da biste pristupili funkciji „Provera ažuriranja“.
 
Takođe možete da kontaktirate najbliži Acer servisni centar za korisnike za više detalja.
Oblast primene:

Acer Care Center i Acer Control Center mogu da se instaliraju na bilo kom Acer korisničkom računaru koji je proizveden nakon 2014. godine i pokreće ga operativni sistem Windows 8.1 ili bilo koji noviji operativni sistem Windows.

Rešenje:
Razvili smo ažuriranje za Acer Care Center i Acer Control Center koje poboljšava bezbednosne mere prilikom potvrde autentičnosti ažuriranja za softver i upravljački program. Pošto odmah stupa na snagu, Acer Care Center će automatski preuzeti ažurnu verziju nakon inicijalizacije.
 
Nastavićemo da se fokusiramo na bezbednost i funkcionalnost našeg softvera da bismo pružili poboljšano korisničko iskustvo.