RGB Light Sense

PREUZIMANJE
Sinhronizuj boje na ekranu sa ritmom muzike, sadržajem na ekranu, pa čak i sportskim turnirima pomoću aplikacije RGB Light Sense1.

Osvetli ekran

Napravi savršenu atmosferu za igre, filmove i sve što poželiš. Aplikacija RGB Light Sense podešava osvetljenje monitora u skladu sa muzikom, sadržajem na ekranu, pa čak i sportskim turnirima. Istraži različite režime i raspoloženja!

Sasvim jednostavno

Odaberi neku od jarkih boja i devet efekata1, poput disanja, prelaza i još mnogo toga, u režimu Osnovna sinhronizacija. Izaberi brzinu za efekat koja ti odgovara, a zatim se opusti i uživaj. Režim „Osnovna sinhronizacija“ je podrazumevano podešavanje za sve kompatibilne uređaje.

Osvetljenje i zvuk

Režim Sinhronizacija sa muzikom predstavlja pravu gozbu, kako za oči, tako i za uši. Aplikacija detektuje ritam i jačinu zvuka u muzici, filmu ili igri, a zatim prilagođava boju osvetljenja i efekte.

Proširi ekran

U režimu Sinhronizacija sa ekranom2 osvetljenje se usklađuje sa bojama na ekranu, a zatim polako prelazi na periferne uređaje tako da dobijaš prirodan prelaz boja i efekata.

Realistična igra

Režim Sinhronizacija sa igrom2 pruža realističan doživljaj igre tako što sinhronizuje osvetljenje sa događajima u igri.

Osvetli igru

Iz korena promeni svoj stil igre za League of Legends sa aplikacijom RGB Light Sense – LoL. Povećaj svest o svojim šampionskim veštinama sa prilagođenim profilima osvetljenja koji su povezani sa njima. Prati svoje veštine u realnom vremenu zahvaljujući svetlosnim efektima talasa i postepenog prelaza na ekranu. Izaberi neki od unapred podešenih profila ili ih podesi prema svojim željama. Dodatne funkcije obuhvataju unapred podešene i podesive QWER opcije za boju, brzinu, trajanje i osvetljenost, a tu su i dodatni efekti dostupni za opcije „Usklađen start“, „Ubijanje“, „Oživljavanje“ i „Pobeda“. RGB Light Sense – LoL prenosi tvoje šampionske veštine u stvaran svet gde svi mogu da ih vide.

Srodni proizvodi

*Sve korišćene slike služe samo kao ilustracija. Stvarni proizvod može da se razlikuje od prikazanih slika. Specifikacije proizvoda i njegova dostupnost mogu da se promene bez prethodne najave. Određene funkcije su podržane samo na izabranim uređajima. Aplikacija RGB Light Sense je dostupna samo na podržanim uređajima.

1 Podržani efekti se razlikuju u zavisnosti od modela.
2 Samo na podržanim uređajima.