NITRO XV3

Nitro_XV3_hero_large

Odlična sinhronizacija

Igra teče besprekorno, bez preklapanja slike, pa možeš da uživaš u glatkom prikazu sa brzim odzivom na ovom monitoru koji ima sertifikat za kompatibilnost sa tehnologijom NVIDIA® G-SYNC® / podršku za tehnologiju Adaptive-Sync. Ekran podrazumevano omogućava varijabilnu učestalost osvežavanja (eng. Variable Refresh Rates – VRR) na serijama grafičkih kartica NVIDIA GeForce® GTX 10 i RTX® 20.

Nitro XV3 AGW Source

Da, rezolucija je bitna

Kada jednom isprobaš igru na 4K ekranu, nećeš pristati na manje. Ovaj 4K UHD1 ekran od 27 inča sa tehnologijom IPS1 odlikuju nenadmašiva jasnoća prikaza i izuzetno verne boje. Pohvali se svojim prijateljima njegovom neverovatnom slikom jer su nijanse i kontrasti verno prikazani i pod uglom od 178°.

Nitro XV3 AGW Source

Odobreno

Samo odabrani gejmerski monitori poseduju sertifikat VESA DisplayHDR™ 400. Ovaj industrijski standard definiše HDR kvalitet, što obuhvata osvetljenost, spektar boja, dubinu boja i vreme uključivanja. Prenesi igru na sledeći nivo uz poboljšanu preciznost boja i kontrast.

Nitro XV3 AGW Source

Još bolje boje

Potpuno se prepusti neverovatno realističnim bojama iz gejmerskog sveta. Glatki prelazi, finije nijanse i ujednačen prikaz dobijeni su zahvaljujući širokom spektru 90% DCI-P3 i preciznosti boja koja se postiže niskom vrednošću Delta E<1.

Nitro XV3 AGW Source

Velika brzina osvežavanja

Uživaj u glatkoj igri bez kašnjenja uz veliku stopu osvežavanja koju možete povećati na 144 Hz2. Čak i kada se igra usija, zahvaljujući vremenu odziva od 1 ms3 sa tehnologijom Visual Response Boost™ slika će biti jasna i bez zamućenosti.

Nitro XV3 AGW Source

Podešavanje u hodu

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget.

Nitro XV3 AGW Source

Bezbednost oka je na prvom mestu

Zaštiti oči od nepotrebnog naprezanja pomoću tehnologija Acer BlueLightShield™ i Flickerless™. Pripremi se za duge sesije igre uz manju količinu odsjaja sa ekrana i manje zamaranje očiju zahvaljujući tehnologijama Acer ComfyView™ i Low Dimming™.

Nitro XV3 AGW Source

Ergonomski dizajn

Kvalitetni monitori gotovo ili potpuno eliminišu svako naprezanje. Zahvaljujući opciji podešavanja nagiba od -5° do 25°, možeš udobno da se smestiš i opustiš. Poklopac monitora obezbeđuje senku za ekran kako bi se postigla veća preciznost i privatnost, kao i manji odsjaj ekrana i zamor očiju.

Nitro XV3 AGW Source

Više režima za igru

Na raspolaganju ti je veliki izbor gejmerskih i drugih režima, a svaki ima jedinstveni profil boje. Izaberi akciju, trkanje, sport ili neki od mnogih drugih režima! Prilagodi sve svoje aplikacije da se automatski pokreću u režimu koji izabereš.

Nitro XV3 AGW Source

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara. Ovaj uređaj je dizajniran da podržava povećavanje radnog takta na veću stopu osvežavanja. Međutim, povećanje radnog takta može dovesti do nestabilnosti sistema. Ako dođe do nestabilnosti, smanji radni takt na nižu brzinu osvežavanja podešavanjem prikaza na ekranu.
3 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Vreme odziva od 1 ms sa tehnologijom VRB dobijeno je na osnovu internih testova obavljenih u specifičnim uslovima. Nivo osvetljenosti može da se razlikuje tokom korišćenja Visual Response Boost™ režima.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške