Nitro XV2

Nitro_XV2_hero_large

Odlična sinhronizacija

Reci zbogom seckanju tokom igre i lošim kadrovima koji te dekoncentrišu zahvaljujući tehnologiji AMD FreeSync™ Premium1. Uživaj u glatkom prikazu sa brzim odzivom jer je brzina osvežavanja monitora sinhronizovana sa brzinom prikazivanja kadrova na računaru.

freeSync_Premium_Large

Savršena slika

Kada vidiš svoje omiljene igre u poboljšanoj WQHD2 rezoluciji, ostaćeš bez daha. Ekran od 27 inča sa tehnologijom IPS2 zaslužan je za kristalno jasnu sliku i živopisne boje. Pohvali se svojim prijateljima njegovom neverovatnom slikom jer su nijanse i kontrasti verno prikazani i pod uglom od 178°.

Acer Nitro XV2 AGW Source

Odobreno

Samo odabrani gejmerski monitori poseduju sertifikat DisplayHDR™ 600. Ovaj industrijski standard definiše HDR kvalitet, što obuhvata osvetljenost, spektar boja, dubinu boja i vreme uključivanja. Prenesi igru na sledeći nivo uz poboljšanu preciznost boja i kontrast.

Nitro_XV2_ksp_01_Large

Još bolje boje

Potpuno se prepusti neverovatno realističnim bojama iz gejmerskog sveta. Glatki prelazi, finije nijanse i ujednačen prikaz dobijeni su zahvaljujući širokom spektru 90% DCI-P3 i preciznosti boja koja se postiže niskom vrednošću Delta E<1.

Nitro_XV2_ksp_02_Large

Velika brzina osvežavanja

Uživaj u glatkoj igri bez kašnjenja uz neverovatnu učestalost osvežavanja od 300 Hz3. Čak i kada se igra usija, zahvaljujući vremenu odziva od 1 ms4 sa tehnologijom Visual Response Boost™ slika će biti jasna i bez zamućenosti.

Nitro_XV2_ksp_03_Large

Podešavanje u hodu

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget.

Acer Nitro XV2 AGW Source

Punom brzinom napred uz HDMI 2.1

Zahvaljujući tehnologiji HDMI 2.1, performanse konzola najnovije generacije mogu da dostignu krajnje granice. Izabrani XV2 modeli takođe podržavaju rezoluciju 4K na 144 Hz za neke od najbržih dostupnih 4K igara5.

HDMI_2.1

Sertifikati Eyesafe® i TUV

Zaštiti oči od nepotrebnog naprezanja pomoću tehnologija Acer BlueLightShield™ i Flickerless™. Pripremite se za duge sesije igre sa manjim odsjajem ekrana i zamaranjem očiju zahvaljujući tehnologijama Acer ComfyView™ i Low Dimming™.

Saznaj više
Acer Nitro XV2 AGW Source

Ergonomski dizajn

Kvalitetni monitori gotovo ili potpuno eliminišu svako naprezanje. Zahvaljujući opciji podešavanja nagiba od -5° do 25°, možeš udobno da se smestiš i opustiš.

Acer Nitro XV2 AGW Source

Više režima za igru

Na raspolaganju ti je veliki izbor gejmerskih i drugih režima, a svaki ima jedinstveni profil boje. Izaberi akciju, trkanje, sport ili neki od mnogih drugih režima! Prilagodi sve svoje aplikacije da se automatski pokreću u režimu koji izabereš.

Acer Nitro XV2 AGW Source

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

© 2020. Advanced Micro Devices, Inc. Sva prava zadržana. AMD, logotip AMD strele, Ryzen, Radeon, FreeSync i kombinacija ovih znakova su žigovi kompanije Advanced Micro Devices, Inc. Drugi nazivi proizvoda korišćeni u ovoj brošuri služe samo za potrebe identifikacije i mogu biti žigovi kompanija kojima pripadaju. DisplayPort™ i logotip DisplayPort™ su žigovi u vlasništvu organizacije Video Electronics Standards Association (VESA®) u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
1 Neophodni su monitor i grafička kartica AMD Radeon™ koji podržavaju FreeSync Premium. Za funkciju AMD FreeSync Premium su neophodne kompenzacija za malu brzinu prikaza i učestalost osvežavanja od najmanje 120 Hz sa minimalnom rezolucijom FHD. Svi detalji se nalaze na www.amd.com/freesync. Pre kupovine proveri podržane funkcije kod proizvođača sistema.
2 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
3 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.
4 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Vreme odziva od 1 ms sa tehnologijom VRB dobijeno je na osnovu internih testova obavljenih u specifičnim uslovima. Nivo osvetljenosti može da se razlikuje tokom korišćenja Visual Response Boost™ režima.
5 Samo određeni 4K UHD modeli podržavaju rezoluciju 4K na 144 Hz preko priključka HDMI 2.1. Dodatne kombinacije za konzolu PS5/Xbox serija X: PS5: 4K UHD na 120 Hz / FHD na 120 Hz pomoću jednog HDMI kabla; XBOX serija X: 4K UHD na 120 Hz / WQHD na 120 Hz / FHD na 120 Hz uz varijabilnu učestalost osvežavanja pomoću jednog HDMI kabla
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške