Nitro XF3

nitro-xf3-main

Odlična sinhronizacija

Sve je spremno za igru zahvaljujući najnovijim AMD FreeSync™ Premium3 monitorima koji eliminišu preklapanje, seckanje, dupliranje i treperenje slike i imaju stopu osvežavanja do 165 Hz1.

nitro-xf3-ksp-1

Više igre, manje zamućenih slika

Na našim Agile-Splendor IPS panelima vreme odziva monitora se može smanjiti na 0,5 ms2 sa osnovne vrednosti od 2 ms. A rezultat je manje primetno zamućenje tokom brze igre – zato što su slike izoštrene u najvećoj mogućoj meri, čak i tokom brzog kretanja.

nitro-xf3-ksp-2

Odobreno

Igra se premešta na nov nivo uz preciznost boja Delta E<24 i spektar boja DCI-P3 90%4 zahvaljujući standardu DisplayHDR™ 4004. Ovaj industrijski standard definiše HDR kvalitet, što obuhvata osvetljenost, spektar boja, dubinu boja i vreme uključivanja.

nitro-xf3-ksp-3

Acer VisionCare 2.04

Ova tehnologija obuhvata nekoliko funkcija namenjenih osobama koje puno vremena provode pred monitorom, poput programera, pisaca i grafičkih dizajnera, a koje smanjuju naprezanje vida i obezbeđuju prijatniji vizuelni doživljaj.

nitro-xf3-ksp-4

BlueLightShield™ Pro

Štetno plavo svetlo se filtrira tako što se maksimalna vrednost plavog svetla koju emituju bele LED diode panela spušta sa normalnog na manje štetan opseg.

nitro-xf3-ksp-5

Sertifikati Eyesafe® i TUV4

Novi standard Eyesafe4 je najviši standard za zaštitu vida. On obuhvata prethodne TUV standarde, kao i dodatne zahteve. Na taj način se smanjuje štetno plavo svetlo, ponovo distribuira svetlosna energija i održavaju performanse boje.

nitro-xf3-ksp-6

Podešavanje u hodu

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget.

nitro-xf3-ksp-7

Ergonomija na prvom mestu

Jednostavno okreni, nakreni (od -5° do 25°4), rotiraj (360°4), podesi visinu monitora (od 0 do 120 mm4) i pronađi savršen ugao za gledanje. Ako je potrebno, monitor se takođe brzo može montirati na zid zahvaljujući dizajnu za brzo odvajanje.

nitro-xf3-ksp-8

Pronađi svoj savršeni Acer monitor

Pretraži i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

© 2020. Advanced Micro Devices, Inc. Sva prava zadržana. AMD, logotip AMD strele, Ryzen, Radeon, FreeSync i kombinacija ovih znakova su žigovi kompanije Advanced Micro Devices, Inc. Drugi nazivi proizvoda korišćeni u ovoj brošuri služe samo za potrebe identifikacije i mogu biti žigovi kompanija kojima pripadaju. DisplayPort™ i logotip DisplayPort™ su žigovi u vlasništvu organizacije Video Electronics Standards Association (VESA®) u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
1 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara. Navedena stopa osvežavanja se postiže povećanjem radnog takta.
2 Poboljšano vreme odziva. Postiže se pomoću funkcije LCD overdrive.
3 Neophodni su monitor i grafička kartica AMD Radeon™ koji podržavaju FreeSync Premium. Za funkciju AMD FreeSync Premium su neophodne kompenzacija za malu brzinu prikaza i učestalost osvežavanja od najmanje 120 Hz sa minimalnom rezolucijom FHD. Svi detalji se nalaze na www.amd.com/freesync. Pre kupovine proveri podržane funkcije kod proizvođača sistema.
4 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške