Nitro XF3

Nitro XF3 AGW Source

Odlična sinhronizacija

Sve je spremno za igru zahvaljujući najnovijim AMD FreeSync™ Premium3 monitorima koji eliminišu preklapanje, seckanje, dupliranje i treperenje slike i imaju stopu osvežavanja do 165 Hz1.

Nitro XF3 AGW Source

Više igre, manje zamućenih slika

Na našim Agile-Splendor IPS panelima vreme odziva monitora se može smanjiti na 0,5 ms2 sa osnovne vrednosti od 2 ms. A rezultat je manje primetno zamućenje tokom brze igre – zato što su slike izoštrene u najvećoj mogućoj meri, čak i tokom brzog kretanja.

Nitro XF3 AGW Source

Odobreno

Igra se premešta na nov nivo uz preciznost boja Delta E<24 i spektar boja DCI-P3 90%4 zahvaljujući standardu DisplayHDR™ 4004. Ovaj industrijski standard definiše HDR kvalitet, što obuhvata osvetljenost, spektar boja, dubinu boja i vreme uključivanja.

Nitro XF3 AGW Source

Acer VisionCare 2.04

Ova tehnologija obuhvata nekoliko funkcija namenjenih osobama koje puno vremena provode pred monitorom, poput programera, pisaca i grafičkih dizajnera, a koje smanjuju naprezanje vida i obezbeđuju prijatniji vizuelni doživljaj.

Nitro XF3 AGW Source

BlueLightShield™ Pro

Štetno plavo svetlo se filtrira tako što se maksimalna vrednost plavog svetla koju emituju bele LED diode panela spušta sa normalnog na manje štetan opseg.

Nitro XF3 AGW Source

Sertifikati Eyesafe® i TUV4

Novi standard Eyesafe4 je najviši standard za zaštitu vida. On obuhvata prethodne TUV standarde, kao i dodatne zahteve. Na taj način se smanjuje štetno plavo svetlo, ponovo distribuira svetlosna energija i održavaju performanse boje.

Nitro XF3 AGW Source

Podešavanje u hodu

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget.

Nitro XF3 AGW Source

Ergonomija na prvom mestu

Jednostavno okreni, nakreni (od -5° do 25°4), rotiraj (360°4), podesi visinu monitora (od 0 do 120 mm4) i pronađi savršen ugao za gledanje. Ako je potrebno, monitor se takođe brzo može montirati na zid zahvaljujući dizajnu za brzo odvajanje.

Nitro XF3 AGW Source

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

© 2020. Advanced Micro Devices, Inc. Sva prava zadržana. AMD, logotip AMD strele, Ryzen, Radeon, FreeSync i kombinacija ovih znakova su žigovi kompanije Advanced Micro Devices, Inc. Drugi nazivi proizvoda korišćeni u ovoj brošuri služe samo za potrebe identifikacije i mogu biti žigovi kompanija kojima pripadaju. DisplayPort™ i logotip DisplayPort™ su žigovi u vlasništvu organizacije Video Electronics Standards Association (VESA®) u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
1 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara. Navedena stopa osvežavanja se postiže povećanjem radnog takta.
2 Poboljšano vreme odziva. Postiže se pomoću funkcije LCD overdrive.
3 Neophodni su monitor i grafička kartica AMD Radeon™ koji podržavaju FreeSync Premium. Za funkciju AMD FreeSync Premium su neophodne kompenzacija za malu brzinu prikaza i učestalost osvežavanja od najmanje 120 Hz sa minimalnom rezolucijom FHD. Svi detalji se nalaze na www.amd.com/freesync. Pre kupovine proveri podržane funkcije kod proizvođača sistema.
4 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške