Nitro VG2

Nitro VG2 AGW Source

Odlična sinhronizacija

Sve je spremno za igru sa najnovijim monitorima koji su kompatibilni sa tehnologijom NVIDIA® G-SYNC®. Svaki monitor je prošao proveru korporacije NVIDIA tako da dobijaš glatku igru sa varijabilnom stopom osvežavanja (Variable refresh rate – VRR) koja eliminiše preklapanje, seckanje, dupliranje i treperenje slike pri stopi osvežavanja do 240 Hz.

Nitro VG2 AGW Source

Više igre, manje zamućenih slika

Zahvaljujući našim munjevito brzim IPS panelima, vreme odziva monitora može da se smanji sa osnovnih 5 ms na neverovatnih 0,1 ms2 kada je omogućena funkcija LCD overdrive! Rezultat je manje zamućenje pri brzom menjanju boja – tako da dobijaš maksimalno izoštren prikaz u igri.

Nitro VG2 AGW Source

Odobreno

Prenesi igru na sledeći nivo uz bolju preciznost boja i kontrast koje obezbeđuje standard DisplayHDR™ 400 sa VESA sertifikatom. Ovaj industrijski standard definiše HDR kvalitet, što obuhvata osvetljenost, spektar boja, dubinu boja i vreme uključivanja.

Nitro VG2 AGW Source

Veliki izbor rezolucija

Izaberi željenu rezoluciju, od FHD do WQHD, na IPS ekranu od 27 inča sa preciznim prikazom živopisnih boja. Sada lako možeš da pronađeš savršen položaj za gledanje jer monitor može da se nakrene od -5° ~ 20°.

Nitro VG2 AGW Source

Podešavanje u hodu

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget.

Nitro VG2 AGW Source

Bezbednost oka je na prvom mestu

Zaštiti oči od nepotrebnog naprezanja pomoću tehnologija Acer BlueLightShield™ i Flickerless™. Pripremite se za duge sesije igre sa manjim odsjajem ekrana i zamaranjem očiju zahvaljujući tehnologijama Acer ComfyView™ i Low Dimming™.

Nitro VG2 AGW Source

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

© 2019 NVIDIA Corporation. Sva prava zadržana. NVIDIA, GeForce, G-SYNC i NVIDIA GameWorks su registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
1 – Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.
2 – Poboljšano vreme odziva. Postiže se pomoću funkcije LCD overdrive.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.