Nitro VG1

vg1-main

Odlična sinhronizacija

Reci zbogom seckanju tokom igre i lošim kadrovima koji te dekoncentrišu zahvaljujući tehnologiji AMD® Radeon™ FreeSync1. Uživaj u glatkom prikazu sa brzim odzivom jer je brzina osvežavanja monitora sinhronizovana sa brzinom prikazivanja kadrova na računaru.

vg1-ksp-1

Savršena slika

Kada vidiš svoje omiljene igre u poboljšanoj WQHD2 rezoluciji, ostaćeš bez daha. Ekran od 27 inča sa tehnologijom IPS2 zaslužan je za kristalno jasnu sliku i živopisne boje. Pohvali se svojim prijateljima njegovom neverovatnom slikom jer su nijanse i kontrasti verno prikazani i pod uglom od 178°.

vg1-ksp-2

Velika brzina osvežavanja

Uživaj u glatkoj igri bez kašnjenja uz brzinu osvežavanja od 144 Hz3. Čak i kada se igra usija, zahvaljujući vremenu odziva od 1 ms4 sa tehnologijom Visual Response Boost™ slika će biti jasna i bez zamućenosti.

vg1-ksp-3

Odobreno

Samo odabrani gejmerski monitori poseduju sertifikat VESA DisplayHDR™ 400. Ovaj industrijski standard definiše HDR kvalitet, što obuhvata osvetljenost, spektar boja, dubinu boja i vreme uključivanja. Prenesi igru na sledeći nivo uz poboljšanu preciznost boja i kontrast.

vg1-ksp-4

Još bolje boje

Potpuno se prepusti neverovatno realističnim bojama iz gejmerskog sveta. Glatki prelazi, finije nijanse i ujednačen prikaz dobijeni su zahvaljujući širokom spektru boja 95% DCI-P3. Tehnologija Black Boost obezbeđuje detaljniji prikaz u tamnijim okruženjima tako da ćeš imati prednost nad konkurencijom.

vg1-ksp-5

Bezbednost oka je na prvom mestu

Zaštiti oči od nepotrebnog naprezanja pomoću tehnologija Acer BlueLightShield™ i Flickerless. Pripremi se za duge sesije igre sa manjim odsjajem na ekranu i zamaranjem očiju zahvaljujući tehnologijama Acer ComfyView™ i Low Dimming™.

vg1-ksp-6

Podešavanje u hodu

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget.

nitro-rx1-ksp-5

Više režima za igru

Na raspolaganju ti je veliki izbor gejmerskih i drugih režima, a svaki ima jedinstveni profil boje. Izaberi akciju, trkanje, sport ili neki od mnogih drugih režima! Prilagodi sve svoje aplikacije da se automatski pokreću u režimu koji izabereš.

vg1-ksp-8

Pronađi svoj savršeni Acer monitor

Pretraži i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Za tehnologiju Radeon™ FreeSync potrebni su monitor koji podržava DisplayPort Adaptive-Sync, kompatibilna grafička kartica Radeon™ sa priključkom DisplayPort i kompatibilni upravljački program grafičke kartice za Radeon™ softver.
2 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
3 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.
4 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Vreme odziva od 1 ms sa tehnologijom VRB dobijeno je na osnovu internih testova obavljenih u specifičnim uslovima. Nivo osvetljenosti može da se razlikuje tokom korišćenja Visual Response Boost™ režima.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške