Nitro VG1

Nitro VG1 AGW Source

Odlična sinhronizacija

Reci zbogom seckanju tokom igre i lošim kadrovima koji te dekoncentrišu zahvaljujući tehnologiji AMD® Radeon™ FreeSync1. Uživaj u glatkom prikazu sa brzim odzivom jer je brzina osvežavanja monitora sinhronizovana sa brzinom prikazivanja kadrova na računaru.

Nitro VG1 AGW Source

Savršena slika

Kada vidiš svoje omiljene igre u poboljšanoj WQHD2 rezoluciji, ostaćeš bez daha. Ekran od 27 inča sa tehnologijom IPS2 zaslužan je za kristalno jasnu sliku i živopisne boje. Pohvali se svojim prijateljima njegovom neverovatnom slikom jer su nijanse i kontrasti verno prikazani i pod uglom od 178°.

Nitro VG1 AGW Source

Velika brzina osvežavanja

Uživaj u glatkoj igri bez kašnjenja uz brzinu osvežavanja od 144 Hz3. Čak i kada se igra usija, zahvaljujući vremenu odziva od 1 ms4 sa tehnologijom Visual Response Boost™ slika će biti jasna i bez zamućenosti.

Nitro VG1 AGW Source

Odobreno

Samo odabrani gejmerski monitori poseduju sertifikat VESA DisplayHDR™ 400. Ovaj industrijski standard definiše HDR kvalitet, što obuhvata osvetljenost, spektar boja, dubinu boja i vreme uključivanja. Prenesi igru na sledeći nivo uz poboljšanu preciznost boja i kontrast.

Nitro VG1 AGW Source

Još bolje boje

Potpuno se prepusti neverovatno realističnim bojama iz gejmerskog sveta. Glatki prelazi, finije nijanse i ujednačen prikaz dobijeni su zahvaljujući širokom spektru boja 95% DCI-P3. Tehnologija Black Boost obezbeđuje detaljniji prikaz u tamnijim okruženjima tako da ćeš imati prednost nad konkurencijom.

Nitro VG1 AGW Source

Bezbednost oka je na prvom mestu

Zaštiti oči od nepotrebnog naprezanja pomoću tehnologija Acer BlueLightShield™ i Flickerless. Pripremi se za duge sesije igre sa manjim odsjajem na ekranu i zamaranjem očiju zahvaljujući tehnologijama Acer ComfyView™ i Low Dimming™.

Nitro VG1 AGW Source

Podešavanje u hodu

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget.

Nitro RX1 AGW Source

Više režima za igru

Na raspolaganju ti je veliki izbor gejmerskih i drugih režima, a svaki ima jedinstveni profil boje. Izaberi akciju, trkanje, sport ili neki od mnogih drugih režima! Prilagodi sve svoje aplikacije da se automatski pokreću u režimu koji izabereš.

Nitro VG1 AGW Source

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Za tehnologiju Radeon™ FreeSync potrebni su monitor koji podržava DisplayPort Adaptive-Sync, kompatibilna grafička kartica Radeon™ sa priključkom DisplayPort i kompatibilni upravljački program grafičke kartice za Radeon™ softver.
2 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
3 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.
4 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Vreme odziva od 1 ms sa tehnologijom VRB dobijeno je na osnovu internih testova obavljenih u specifičnim uslovima. Nivo osvetljenosti može da se razlikuje tokom korišćenja Visual Response Boost™ režima.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške