Nitro RG1

Nitro RG1 AGW Source

Odlična sinhronizacija

Sve je spremno za igru na najnovijim AMD FreeSync™ Premium3 monitorima koji eliminišu preklapanje, seckanje, dupliranje i treperenje slike zahvaljujući učestalosti osvežavanja do 170 Hz1,2.

Nitro RG1 AGW Source

Više igre, manje zamućenih slika

Zahvaljujući IPS panelima, vreme odziva se može smanjiti na 1 ms VRB čime se smanjuje vidljiva zamućenost pokreta tokom brze igre, a slike izoštravaju koliko god je to moguće.

Nitro RG1 AGW Source

Odobreno

Prenesi igru na sledeći nivo uz poboljšanu preciznost boja i jači kontrast sa podrškom za HDR10 tehnologiju. Veća paleta boja i više kontrola za upravljanje bojama čine da igre i medijski sadržaji budu obogaćeni HDR kvalitetom.

Nitro RG1 AGW Source

Veliki izbor rezolucija

Izaberi željenu rezoluciju, od FHD do WQHD, na IPS ekranu sa preciznim prikazom živopisnih boja. Sada lako možeš da pronađeš savršen položaj za gledanje jer monitor može da se nakrene od -5° ~ 154°.

Nitro RG1 AGW Source

Podešavanje u hodu

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget.

Nitro RG1 AGW Source

Bezbednost oka je na prvom mestu

Zaštiti oči od nepotrebnog naprezanja pomoću tehnologija Acer BlueLightShield™ i Flicker-less. Pripremite se za duge sesije igre sa manjim odsjajem ekrana i zamaranjem očiju zahvaljujući tehnologijama Acer ComfyView™ i Low Dimming™.

Nitro RG1 AGW Source

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

© 2020. Advanced Micro Devices, Inc. Sva prava zadržana. AMD, logotip AMD strele, Ryzen, Radeon, FreeSync i kombinacija ovih znakova su žigovi kompanije Advanced Micro Devices, Inc. Drugi nazivi proizvoda korišćeni u ovoj brošuri služe samo za potrebe identifikacije i mogu biti žigovi kompanija kojima pripadaju. DisplayPort™ i logotip DisplayPort™ su žigovi u vlasništvu organizacije Video Electronics Standards Association (VESA®) u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
1 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.
2 Navedena stopa osvežavanja se postiže povećanjem radnog takta preko DP1.4.
3 Neophodni su monitor i grafička kartica AMD Radeon™ koji podržavaju FreeSync Premium. Za funkciju AMD FreeSync Premium su neophodne kompenzacija za malu brzinu prikaza i učestalost osvežavanja od najmanje 120 Hz sa minimalnom rezolucijom FHD. Svi detalji se nalaze na www.amd.com/freesync. Pre kupovine proveri podržane funkcije kod proizvođača sistema.
4 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške