Nitro KG2

main-hero-banner

Odlična sinhronizacija

Reci zbogom seckanju tokom igre i lošim kadrovima koji te dekoncentrišu zahvaljujući tehnologiji AMD FreeSync™ Premium1,2. Uživaj u glatkom prikazu sa brzim odzivom jer je brzina osvežavanja monitora sinhronizovana sa brzinom prikazivanja kadrova na računaru.

ksp-1-freeSync_Premium

Velika brzina osvežavanja

Uživaj u glatkoj igri bez kašnjenja uz brzinu osvežavanja od 165 Hz1,2. Čak i kada se igra usija, zahvaljujući vremenu odziva od 0,5 ms1, slika će biti jasna i bez zamućenosti.

ksp-2-165Hz_Overclock

HDR kvalitet

Promeni način na koji vidiš igre pomoću podrške za standard HDR 102. HDR poboljšava celokupan kvalitet slike i kontrast, te prenosi tvoju igru na sledeći nivo tako što obezbeđuje poboljšanu preciznost boja.

ksp-3-HDR10

Bezbednost oka je na prvom mestu

Zaštiti oči od nepotrebnog naprezanja pomoću tehnologija Acer BlueLightShield™ i Flickerless™. Pripremite se za duge sesije igre sa manjim odsjajem ekrana i zamaranjem očiju zahvaljujući tehnologijama Acer ComfyView™ i Low Dimming™.

ksp-4-Bluelightshield

Ergonomski dizajn

Kvalitetni monitori gotovo ili potpuno eliminišu svako naprezanje. Podesi položaj monitora za bolji prikaz i veću udobnost. Zahvaljujući ZeroFrame dizajnu, dobijaš veliku površinu ekrana za gledanje.

ksp-5-Ergonomic_Tilt

Pronađi svoj savršeni Acer monitor

Pretraži i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

© 2020. Advanced Micro Devices, Inc. Sva prava zadržana. AMD, logotip AMD strele, Ryzen, Radeon, FreeSync i kombinacija ovih znakova su žigovi kompanije Advanced Micro Devices, Inc. Drugi nazivi proizvoda korišćeni u ovoj brošuri služe samo za potrebe identifikacije i mogu biti žigovi kompanija kojima pripadaju.
1 Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona, specifikacija računara/hardvera i/ili podešavanja računara.
2 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
3 Neophodni su monitor i grafička kartica AMD Radeon™ koji podržavaju FreeSync Premium. Za funkciju AMD FreeSync Premium su neophodne kompenzacija za malu brzinu prikaza i učestalost osvežavanja od najmanje 120 Hz sa minimalnom rezolucijom FHD. Svi detalji se nalaze na www.amd.com/freesync. Pre kupovine proveri podržane funkcije kod proizvođača sistema.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.