SB1

SB1 AGW Source

Pod jedan: okvir.

Monitor treba da odlikuje kvalitetan dizajn kako bi se uklopio u okruženje u kojem se nalazi – zbog toga ne treba da pristanete ni na šta manje od ultratankog ZeroFrame monitora (ili tri monitora) koji je zaslužan za besprekoran i trajan prikaz.

SB1 AGW Source

Pod dva: monitor.

Šta možete da očekujete od monitora u FHD rezoluciji sa tehnologijom AMD FreeSync™ i odzivom od 1 ms VRB1? Kristalno jasan prikaz, tečnu igru i sliku bez zamućenja.

SB1 AGW Source

Treće. Udobnost.

Ekran ne treba samo da izgleda pametno, već i da bude pametan. Ovaj Acer VisionCare™ monitor objedinjuje tehnologije BlueLightShield™ i Flickerless kako bismo zaštitili vaš vid na najbolji način.

SB1 AGW Source

Naša posvećenost zaštiti životne sredine.

Ovaj pravi, ekološki monitor bazira se na dizajnu koji štedi energiju i minimalističkom pakovanju kao dokaz naše posvećenosti održivijem poslovanju.

SB1 AGW Source

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1  Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
 
Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava ili ukida bilo koja od tih važeći