Acer Vero V7

Dizajnirane s akcentom na održivost i rezolucijom do 4K UHD1, naši Acer Vero V7 monitori omogućavaju vam da ostavite zeleni trag dok ste u isto vreme produktivni na poslu.

Dizajniran sa akcentom na održivost

Naši Vero monitori su dizajnirani da vam pruže održiviji izbor među monitorima. Monitor je napravljen od 35% PCR plastike, sa pakovanjem koje se u potpunosti može reciklirati i ima sertifikate TCO, ENERGY STAR® i EPEAT Silver.

Prizor vredan divljenja

Podignite produktivnost na sledeći nivo uz 4K UHD rezoluciju1. Tekst, slike i još mnogo toga kristalno su jasni i pružaju vam još prijatnije korisničko iskustvo.

Živopisna slika

Bez obzira na to da li birate fotografije ili uređujete video-zapise, 90% DCI-P3 pokrivenost boje1 sa čak 1.07 miliona boja1 i podrškom za HDR101 obezbeđuje precizniju boju i povećanu dubinu bolje kako bi svi detalji vašeg rada bili istaknuti.

Zaštitite oči

Ovaj monitor poseduje Acer VisionCare, tehnologije za zaštitu očiju, kao što su Acer BlueLightShield, Flickerless, Low-dimming i ComfyView.

Adaptive Sync1

Zahvaljujući tehnologiji Adaptive-Sync kadrovi na monitoru se sinhronizuju sa kadrovima na grafičkoj kartici i na taj način se eliminiše preklapanje ekrana i omogućava veoma glatka video reprodukcija.

Savršen ugao

Nagnite ga i koristite VESA sistem za montiranje da biste uvek imali savršen ugao gledanja za svoj monitor.

Pronađi svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.

Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti ukida bilo koja od tih prava.