Acer Vero CB3

Serija ekoloških monitora Acer CB3 nudi fantastičan vizuelni doživljaj i dodatne tehnologije za zaštitu vida. Napravljen i za posao i za kuću, ovaj IPS monitor sa bazom od 27 inča1 rezolucije 4k UHD1 poseduje ugrađene priključke koji će povećati vašu produktivnost bez žrtvovanja vizuelnog doživljaja.

Ekološka svest

Energetski efikasan, održiv i bezbedan po životnu sredinu – ovaj monitor je napravljen od 85% PCR plastike i 5% plastike iz okeana, a poseduje i sertifikate ENERGY STAR®, TCO i EPEATGold1.

Kristalno jasna slika

Sada možete jasnije da se usredsredite na zadatke i radite sa više detalja. Slike su izoštrenije, a boje preciznije na ovom IPS monitoru od 27 inča1 sa maksimalnom rezolucijom 4k UHD1.

Monitor sa bazom

Ovaj Acer monitor sa bazom ima mnoštvo priključaka i funkcija, poput ugrađenog KVM prekidača, USB Type-C priključka, RJ45 priključka i eternet priključka od 2,5 Gb1 za još veće brzine mreže.

Vido-pozivi bez ometanja

Poboljšajte svoje video-pozive uz prilagodljivu veb-kameru 5M-IR. Opremljen tehnologijom eliminisanja buke pomoću veštačke inteligencije, imaćete kristalno jasnu komunikaciju koja eliminiše ometanja i obezbeđuje besprekornu saradnju.

Udobnost i zaštita

Ovaj monitor sa sertifikatom Eyesafe® 2.01 opremljen je tehnologijama Acer ErgoStand i Acer VisionCare 2.0, zahvaljujući imate bolju prilagodljivost za naginjanje i okretanje monitora dok monitor pruža zaštitu od plavog svela bez premca kako bi vašim očima bilo što je moguće udobnije.

Bez treperenja

Doživite izvanredan kvalitet gledanja sa ovim monitorom na 100 Hz bez treperenja, koji je u stanju da vam pruži udobniji i imerzivniji prikaz sa brzinom osvežavanja od 100 kadrova u sekundi!

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.