Acer Vero CB3

Pogledaj video
Award LogoAwards AGW Source
acer-monitor-cb3-banner-l

Ekološka svest

Energetski efikasan, održiv i bezbedan po životnu sredinu – ovaj monitor je napravljen od 85% PCR plastike i 5% plastike iz okeana, a poseduje i sertifikate ENERGY STAR®, TCO i EPEAT.

vero-eco-friendly-pcr

Kristalno jasna slika

Sada možete jasnije da se usredsredite na zadatke i radite sa više detalja. Slike su izoštrenije, a boje preciznije na ovom IPS monitoru od 27 inča1 sa maksimalnom rezolucijom WQHD (2560 X 1440)1.

wqhd

Monitor sa bazom

Ovaj Acer monitor sa bazom ima mnoštvo priključaka i funkcija, poput ugrađenog KVM prekidača, USB Type-C priključka, RJ45 priključka i mnogih drugih.

tidying-up

Još bolji vizuelni doživljaj

Realističniji i prirodniji prikaz se postiže zahvaljujući proširenom odnosu kontrasta i paleti boja standarda HDR10.

hdr10

Udobnost i zaštita

Ovaj monitor sa TUV/Eyesafe® sertifikatima poseduje obilje Acer VisionCare 2.0 funkcija, poput nenadmašne zaštite od plavog svetla, smanjenog treperenja i tehnologije visokog stepena zatamnjivanja, kako bi se postigao ne samo veoma precizan prikaz boja, već i što je moguće prijatniji doživljaj gledanja.

eyesafe-tuv

Fleksibilan dizajn

Pronađite ugao koji vam savršeno odgovara uz postolje Acer ErgoStand zahvaljujući kojem možete lako da podesite visinu ekrana, kao i da ga nakrenete i okrenete. Acer ErgoStand omogućava jednostavno rotiranje monitora u uspravan položaj.

ergonomic-tilt

Pronađi svoj savršeni Acer monitor

Pretraži i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.

Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti ukida bilo koja od tih prava.