Acer Vero CB3

Pogledajte video
PD2023_RD_tgood-design-2021
acer-monitor-vero-cb3-banner
Serija ekoloških monitora Acer CB3 nudi fantastičan vizuelni doživljaj i dodatne tehnologije za zaštitu vida. Napravljen i za posao i za kuću, ovaj IPS monitor sa bazom od 27 inča1 rezolucije 4k UHD1 poseduje ugrađene priključke koji će povećati vašu produktivnost bez žrtvovanja vizuelnog doživljaja.

Ekološka svest

Energetski efikasan, održiv i bezbedan po životnu sredinu – ovaj monitor je napravljen od 85% PCR plastike i 5% plastike iz okeana, a poseduje i sertifikate ENERGY STAR®, TCO i EPEATGold1.

vero-eco-friendly-pcr

Kristalno jasna slika

Sada možete jasnije da se usredsredite na zadatke i radite sa više detalja. Slike su izoštrenije, a boje preciznije na ovom IPS monitoru od 27 inča1 sa maksimalnom rezolucijom 4k UHD1.

4k

Monitor sa bazom

Ovaj Acer monitor sa bazom ima mnoštvo priključaka i funkcija, poput ugrađenog KVM prekidača, USB Type-C priključka, RJ45 priključka i eternet priključka od 2,5 Gb1 za još veće brzine mreže.

tidying-up

Vido-pozivi bez ometanja

Poboljšajte svoje video-pozive uz prilagodljivu veb-kameru 5M-IR. Opremljen tehnologijom eliminisanja buke pomoću veštačke inteligencije, imaćete kristalno jasnu komunikaciju koja eliminiše ometanja i obezbeđuje besprekornu saradnju.

ai-noise-cancellation

Udobnost i zaštita

Ovaj monitor sa sertifikatom Eyesafe® 2.01 opremljen je tehnologijama Acer ErgoStand i Acer VisionCare 2.0, zahvaljujući imate bolju prilagodljivost za naginjanje i okretanje monitora dok monitor pruža zaštitu od plavog svela bez premca kako bi vašim očima bilo što je moguće udobnije.

eyesafe-2.0

Bez treperenja

Doživite izvanredan kvalitet gledanja sa ovim monitorom na 100 Hz bez treperenja, koji je u stanju da vam pruži udobniji i imerzivniji prikaz sa brzinom osvežavanja od 100 kadrova u sekundi!

flickerless

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.