Acer Vero B7

Logo-GOOD-DESIGN-AWARD-2023
acer-monitor-b7-banner-l
Serija Acer Vero B7 ekoloških monitora pospešuje vašu produktivnost i zadovoljava vaše profesionalne potrebe uz vrhunsku preciznost boja i rezoluciju 4K UHD1.

Prikaz koji čuva životnu sredinu

Ova serija poseduje sertifikate Energy Star®, TCO i EPEAT što pokazuje posvećenost kompanije Acer očuvanju životne sredine. Napravljena je od 85% PCR i 5% plastike iz okeana, a njeno pakovanje od 100% reciklirajućeg papira.

vero-eco-friendly-pcr

Apsolutno realističan prikaz

Podignite produktivnost na sledeći nivo uz 4K UHD rezoluciju1. Tekst, slike i još mnogo toga kristalno su jasni i pružaju vam još prijatnije korisničko iskustvo.

4k

Pojednostavljene video-konferencije

Iskoristite FHD IR veb-kameru1 za sve vaše pozive preko aplikacije Zoom i video-konferencije. Podržava i Windows Hello za brzo i lako prijavljivanje.

Convenient_Conferencing

Fleksibilno podešavanje

Postolje ErgoStand1 dizajna omogućava korisniku da ovaj monitor nagne, okrene i podesi mu visinu sa takvom fleksibilnošću da možete pronaći najbolji ugao gledanja.

ergonomic-tilt

Detalji su važni

Bez obzira na to da li birate fotografije ili uređujete video-zapise, 90% DCI-P3 pokrivenost boje1 sa čak 1.07 milijardi boja1 obezbeđuje precizniju boju i povećanu dubinu bolje kako bi svi detalji vašeg rada bili istaknuti.

dci-p3-90

Zaštitite oči

Ovaj monitor poseduje Acer VisionCare, tehnologije za zaštitu očiju, kao što su Acer BlueLightShield, Flickerless, Low-dimming i ComfyView.

bluelightshield

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.