CB2

CB2 AGW Source

Neverovatne slike, od ivice do ivice

Bilo da gledate filmove, igrate igre bilo da radite, njegova UHD1 rezolucija obezbeđuje neverovatnu sliku. ZeroFrame dizajn do 34 inča1 pruža veću površinu ekrana na kojem možeš da vidiš više i uradiš više.

CB2 AGW Source

Pogled iz svakog ugla

Slika na ekranu je savršeno jasna i pod uglom od 178° bilo da se nalaziš sa strane ili ispred ekrana. Slika je jasna i kada se gleda pod uglom na ekranu sa IPS (In-plane Switching) tehnologijom koja održava isti visok nivo kvaliteta boje.

CB2 AGW Source

Živopisni HDR

Kada odlučite da se opustite, uradite to ispred ekrana sa realističnom i prirodnom slikom koju obezbeđuje HDR. HDR 101 monitori kompanije Acer imaju osvetljenje na ivicama sa globalnim zatamnjivanjem, što povećava kontrast, čineći crna područja tamnijim, a bela područja svetlijim.

cb2-ksp-3-hdr10.psd

Bez preklapanja ekrana

Recite zbogom seckanju i preklapanju slike jer monitor poseduje tehnologiju AMD FreeSync™2. Reprodukovanje video-snimaka je brže, lakše i teče glatko jer je učestalost osvežavanja monitora sinhronizovana sa brzinom prikazivanja kadrova na računaru.

cb2-ksp-4-freesync

Brz odziv

Uživaj u jasnim slikama, bez zamućenja čak i kada akcija dostigne vrhunac jer monitor ima brzinu odziva od 1 ms3 sa tehnologijom Visual Response Boost™. Zahvaljujući brzom odzivu, slike se jasno prikazuju dok se brzo smenjuju na ekranu, čime se dobija realističniji prikaz.

CB2 AGW Source

Bezbednost oka je na prvom mestu

Zaštiti oči od nepotrebnog naprezanja pomoću tehnologija Acer BlueLightShield™ i Flickerless™. Sada možete više vremena provesti ispred ekrana jer su zahvaljujući tehnologijama Acer ComfyView™ i Low Dimming™ smanjeni odsjaj ekran i naprezanje vida.

Saznaj više
CB2 AGW Source

Besprekorno postavljanje

Gde god da odlučiš da postaviš monitor, lako ćeš pronaći savršeno mesto jer je njegovo postolje prilagodljivo. Monitor možeš da nagneš, okreneš ili podesiš njegovu visinu u savršen položaj za udobno gledanje.

CB2 AGW Source

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Za tehnologiju Radeon FreeSync™ potrebni su vam: monitor koji podržava DisplayPort Adaptive-Sync, kompatibilni Radeon™ grafički procesor sa priključkom DisplayPort i kompatibilni upravljački program grafičke kartice za Radeon™ softver.
3 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Vreme odziva od 1 ms sa tehnologijom VRB dobijeno je na osnovu internih testova obavljenih u specifičnim uslovima. Nivo osvetljenosti može da se razlikuje tokom korišćenja Visual Response Boost™ režima.

Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava ili ukida bilo koja od tih važeći