BL0

Dobijate još veću površinu za gledanje na FHD monitoru koji gotovo da nema okvir sa poboljšanim prikazom boje. Sa potpuno ergonomskim postoljem i širokim uglom gledanja od 178° možete lako i brzo da podesite monitor i podelite sadržaj na ekranu.

Još bolja vidljivost

Jasne, živopisne boje će oživeti u Full HD 1080p rezoluciji1. Filmovi i igre izgledaju realističnije i dramatičnije, a čak i sitni detalji i tekst su jasni u rezoluciji 1920 x 1080 sa odnosom širine i visine 16:9.

 • ZeroFrame™

  IPS

 • Full HD

  1920 x 1080

 • 178°

  Širok ugao prikaza

Potpuno ergonomski

Snažno postolje od nerđajućeg čelika omogućava lako podešavanje monitora – možete ga postaviti na visinu do 120 mm da biste dobili savršen položaj za gledanje dok je prostor koje ono zauzima na radnom stolu gotovo zanemarljiv. Ako ne želite da koristite postolje, možete ga postaviti na zid pomoću VESA kompleta za montiranje.

 • Nagib: -5°~25°

   

 • Okretanje: +/- 45°

   

 • Obrtanje: +/- 90°

   

Bogatstvo boja

Acer monitori koriste jedinstven oblik podešavanja boja u 6 osa kako biste dobili precizne boje i nijanse. Pomoću ove funkcije možete da podesite nijansu i zasićenost u 6 osa i tako postignete skalu boja koja vam je potrebna za konkretni zadatak.

Acer Display Widget

Više ne moraš da pritiskaš raznu dugmad. Sada lako možeš da podesiš postavke monitora pomoću uslužnog programa Display Widget i praktično smeštenog džojstika na ekranu. Prilagodi prikaz tako što ćeš izabrati različite režime za različite aplikacije.

 • GameView

  Različiti režimi za različite stilove igre.

 • Vizuelni režimi

  Opcije za čitanje, SRGB, mračna komora i još mnogo toga.

 • Podeljeni ekran

  11 različitih šablona za sve vaše potrebe.

Bez preklapanja ekrana

Recite zbogom seckanju i preklapanju slike zahvaljujući tehnologiji VESA® Adaptive-Sync i video standardu DisplayPort™ 1.2a. Uređivanje video snimka teče glatko jer je učestalost osvežavanja monitora sinhronizovana sa brzinom prikazivanja kadrova na računaru zbog čega neometano možete da uživate u igrama, kao i video reprodukciji.

Acer VisionCare 2.0

Tehnologija Acer VisionCare™ 2.0 obuhvata nekoliko funkcija namenjenih osobama koje puno vremena provode pred monitorom, poput programera, pisaca i grafičkih dizajnera, a koje smanjuju naprezanje vida i omogućavaju prijatniji vizuelni doživljaj.

Saznaj više
 • Flicker-less

  Ova tehnologija eliminiše treperenje ekrana tako što obezbeđuje stabilno napajanje monitora.

 • Low Dimming

  Smanjivanjem vrednosti na 15% osvetljenosti u mračnijim okruženjima, smanjuje se i zamor očiju.

 • ComfyView

  Panel monitora ima zaštitu od odsjaja svetlosti iz okruženja.

BlueLightShield™ Pro

Tehnologija Acer BlueLightShield™ Pro pomera maksimalnu vrednost plavog svetla koju emituju bele LED diode panela sa normalne vrednosti na manje štetan opseg čime se efikasno filtrira štetno plavo svetlo.

Sertifikati Eyesafe® i TUV

Novi standard Eye Safe je najviši standard za zaštitu vida. On obuhvata prethodne TUV standarde, kao i dodatne zahteve. Na taj način se smanjuje štetno plavo svetlo, ponovo distribuira svetlosna energija i održavaju performanse boje.

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.