B6

Profesionalni

Best_choice_B6TUV_Rheinland_Certificate
B236HL_gallery_03

Oštri detalji

Izuzetno visoka rezolucija ovih monitora pomoći će vam d se bolje usredsredite na zadatke koje obavljate. Na raspolaganju vam je više opcija rezolucije, od WQHD1 do Ultra HD (4K2K)1 rezolucije, koja omogućava prikazivanje do četiri puta više piksela i detalja u poređenju sa Full HD rezolucijom.

B6_WOW_benefit_images_01

Udoban rad za računarom

Višečasnovni rad biće udobniji uz monitore serije Acer B6. Tehnologija Acer ComfyView™ smanjuje odsjaj i naprezanje očiju. Tehnologija In-Plane-Switching1 pomaže da slika ostane savršena i pri gledanju pod velikim uglom, za još veću jasnoću i udobnost.

B6_WOW_benefit_images_02

Blistave boje

Ovi monitori 100% pokrivaju sRGB prostor boje1 za realističan prikaz boja. Neki modeli pružaju mogućnost finog podešavanje boja u 6 osa čime se postiže neverovatno veran prikaz boja.

B6_WOW_benefit_images_03

Fleksibilan dizajn

Pronađite ugao za rad koji vam savršeno odgovara uz postolje Acer ErgoStand1 zahvaljujući kojem možete lako da podesite visinu ekrana, kao i da ga nakrenete i okrenete. Još jedna sjajna karakteristika postolja ErgoStand jeste to pto e ekran lako rotira od uspravnog položaja.

B6_WOW_benefit_images_04

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama kako biste pronašli svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije se razlikuju u zavisnosti od modela.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.