B6

Profesionalni

B6 AGWB6 AGW
B6 AGW

Oštri detalji

Izuzetno visoka rezolucija ovih monitora pomoći će vam d se bolje usredsredite na zadatke koje obavljate. Na raspolaganju vam je više opcija rezolucije, od WQHD1 do Ultra HD (4K2K)1 rezolucije, koja omogućava prikazivanje do četiri puta više piksela i detalja u poređenju sa Full HD rezolucijom.

B6 AGW

Udoban rad za računarom

Višečasnovni rad biće udobniji uz monitore serije Acer B6. Tehnologija Acer ComfyView™ smanjuje odsjaj i naprezanje očiju. Tehnologija In-Plane-Switching1 pomaže da slika ostane savršena i pri gledanju pod velikim uglom, za još veću jasnoću i udobnost.

B6 AGW

Blistave boje

Ovi monitori 100% pokrivaju sRGB prostor boje1 za realističan prikaz boja. Neki modeli pružaju mogućnost finog podešavanje boja u 6 osa čime se postiže neverovatno veran prikaz boja.

B6 AGW

Fleksibilan dizajn

Pronađite ugao za rad koji vam savršeno odgovara uz postolje Acer ErgoStand1 zahvaljujući kojem možete lako da podesite visinu ekrana, kao i da ga nakrenete i okrenete. Još jedna sjajna karakteristika postolja ErgoStand jeste to pto e ekran lako rotira od uspravnog položaja.

B6 AGW

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije se razlikuju u zavisnosti od modela.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.