TravelMate P4

POUZDANE PERFORMANSE

Sa računarom Acer TravelMate P4 dobijate performanse koje su vam potrebne za rad u pokretu. Dostupan je sa ekranom od 16 i 14 inča i koristi najnovije Intel® Core™ ili AMD Ryzen™ PRO procesore – ovaj poslovni laptop računar je napravljen da traje i nudi još bolji korisnički doživljaj.

Dizajniran za profesionalce koji rade u pokretu

Ovaj laptop sa odnosom 16:10 ima kućište od legure aluminijuma i magnezijuma i WUXGA (1920 X 1200) IPS ekran od 14 ili 16 inča sa zaštitom od odsjaja i tankim okvirom – moderni profesionalci dobijaju lagan uređaj na kojem mogu da obave sav posao.

Snažne performanse

Ovaj laptop koristi platformu Intel vPro® sa Intel® Core™ i7 procesorima 12. generacije ili AMD Ryzen™ 7 PRO procesorima1, a tu su i funkcija brzog punjenja, PCIe v4.0 SSD skladište i baterija koja traje do 14 sati2.

Jaka bezbednost

Računar sa Microsoft zaštitom sistema nudi naprednu bezbednost i na nivou firmvera. Poseduje i zaseban modul TPM 2.0, čitač otisaka prstiju, IC kameru sa poklopcem za zaštitu privatnosti i podršku za Windows Hello za bezbedno prijavljivanje.

Video konferencije visokog kvaliteta

Poboljšajte video-konferencije sa četiri zvučnika okrenuta nagore sa zvukom bez izobličenja zahvaljujući tehnologiji DTS® Audio, dva mikrofona sa tehnologijom potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije i dugmetom za isključivanje zvuka.

Još bolji korisnički doživljaj

Predstavljamo vam laptop visokog kvaliteta sa velikim tačpedom stvorenim za posao i tastaturom sa numeričkim delom3 koja je tiša pri kucanju, ima veće kapice na tasterima i hod od 1,55 mm za bolji taktilni doživljaj.

Pouzdana čvrstina

Stvoren da pruži sjajne performanse i dugo traje. Efikasan rad je zagarantovan na ovom snažnom laptop računaru vojničke čvrstine (MIL-STD-810H) sa ojačanim ulazno-izlaznim priključcima, tastaturom koja ima zaštitu od prosipanja tečnosti i tačpedom sa Corning® Gorilla® staklom otpornim na grebanje.

Poboljšana veza

Ovaj poslovni laptop sa vezom 2x2 Wi-Fi 6E omogućava korisnicima sa hibridnim stilom rada povezivanje na mrežu dok su u pokretu ili na poslu. Dva priključka tip-C, čitač pametnih kartica1 i čitač microSD kartica dodatno unapređuju produktivnost.

Održiv dizajn

Napravljen je od recikliranih materijala koji čuvaju životnu sredinu – za ovaj zeleni laptop sa EPEAT Gold i TCO 9 sertifikatima upotrebljeno je do 37,7%4 korisnički reciklirane plastike, a pakovanje je u potpunosti napravljeno od recikliranih materijala.

Izaberite svoj savršeni TravelMate P4 laptop

Potražite svoj TravelMate P4 laptop prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Trajanje baterije meri se uz specifične postavke i uslove za testiranje u skladu sa MobileMark 2018. Stvarno trajanje baterije može znatno da se razlikuje u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, radnih uslova i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, kapacitet RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.
3 Dostupno samo na modelima od 16 inča.
4 Za model od 14 inča korišćeno je 34,5% PCR plastike, a za model od 16 inča 37,7% PCR plastike.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.