Aspire Vero

Budite deo održivije budućnosti sa ekološkim računarom koji je napravljen od PCR plastike.

OSTAVITE EKOLOŠKI TRAG
Aspire Vero
 • Big-INNOVATION-2023
 • Award Logo
 • iF-2022
 • Awards AGW Source
Zaslužujemo čistiju, zeleniju Zemlju. Aspire Vero je naš odgovor. Proizvod koji stavlja akcenat na održivost i smanjuje CO2emisiju za 21%1. Lako se nadograđuje i može se reciklirati i napravljen je da se prilagodi potrebama naše planete.
 • windows 11
 • Intel Evo 12th Gen i7
 • logo_Vero Sense
 • Logo_Aspire_Vero_PCR 2
 • logo_EPEAT-gold

Za planetu Zemlju

Aspire Vero je napravljen od korisničke reciklirane plastike (Post-Consumer Recycled – PCR) – tj. prerađene plastike kojoj smo nakon recikliranja dodelili novu namenu kako bismo bili uspešniji u našim nastojanjima da smanjimo otpad na svetskom nivou.

The Aspire Vero is made with Post-Consumer Recycled plastics (PCR) – reclaimed plastics that have been recycled and repurposed to aid in our effort to reduce global waste.
 • Made from using ocean-bound plastic – it acts as a reminder that we have to act now.

  OceanGlass™ Touchpad

  Napravljen od plastike iz okeana – služi kao podsetnik da odmah moramo nešto preduzeti.

 • ksp2-2

  30% PCR plastike

  Od gornjeg i donjeg poklopca, preko okvira ekrana, pa do površine za rad – koristimo PCR plastiku.

 • ksp2-3

  Tasteri od 50% PCR plastike

  Iako se to često previdi, mi koristimo PCR plastiku i za tastera kako bismo smanjili emisiju ugljenika.

Pređite na Eko+

VeroSense je fokusiran na energetsku efikasnost i pametno produžavanje trajanja baterije vašeg računara6 sa četiri režima performansi: Performance, Balanced, Eco i Eco+.

 • Unapredite produktivnost

  Izaberite Intel® Core™ procesore2 12. generacije sa do 10 jezgra koji su optimizovani za obavljanje više zadataka istovremeno i obezbeđivanje produktivnosti koja vam je potrebna.

 • Sa platformom Intel® Evo™

  Zahvaljujući platformi Intel® Evo™5, baterija traje duže u realnim uslovima korišćenja. Posle samo 30 minuta brzog punjenja7, trajanje baterije se produžava za 4 sata, a za brz izlazak iz režima mirovanja8 potrebno je manje od 1 sekunde.

 • Windows 11 Home

  Unapredite svoju efikasnost uz najkorišćeniji, najpouzdaniji, najproduktivniji i najprilagodljiviji operativni sistem za rad, učenje, razvoj i igru.

ksp2

(R)evolucija

Stilizovana slova R i E na tasterima naglašavaju podsticaj na smanjivanje, ponovno korišćenje i recikliranje. Dostupni u bojama koje odražavaju prirodni sjaj onoga što želimo da zaštitimo.

ksp3
 • ksp1-1

  Marijanski plava

  Dizajniran da podstakne na brigu o biserima okeana, kao što je Marijanski rov.

 • ksp1-2

  Zvezdano crna

  Podsetnik na ono što ćemo propustiti ako zagađen vazduh preduzme atmosferu i sakrije zvezde.

 • ksp1-3

  Kaldrma siva

  Samo ime ističe svrhu koju ima Vero – da se postavi kao građevinski blok za održivost.

 • Scrap material generated during production is recycled and reused.

  Smanjivanje, ponovno korišćenje, recikliranje

  Otpadni materijal koji nastaje tokom proizvodnje se reciklira i ponovo koristi.

 • For easy repairs, upgrades and recycling, we use standard screws.

  Dizajn produženog trajanja

  Radi lakše popravke, nadogradnje i recikliranja, koristimo standardne zavrtnje.

 • The paint-free chassis lowers the negative impact of VOCs.

  Bez korišćenja farbe

  Sa kućištem za koje nije korišćena farba smanjuje se štetno dejstvo isparljivih organskih jedinjenja.

Ekološko pakovanje

Kompanija Acer ima viziju ekološkog dizajna, koji obuhvata sve materijale koje koristimo za pakovanje, u cilju smanjivanja emisije štetnih gasova na planeti.

ksp4
 • ksp4-1

  Do 90% recikliranog papira

  Koristi se za pravljenje kutije za pakovanje Aspire Vero, a ona se može lako sastaviti za različite upotrebe.

 • ksp4-2

  Ergonomsko postolje za laptop3

  Unutrašnji deo se u nekoliko jednostavnih koraka može pretvoriti i višekratno postolje za laptop.

 • ksp4-3

  100% reciklirana poliester

  Koristi se za torbe za laptop i prekrivač za tastaturu. Takođe smanjuje potrošnju energiju za proizvodnju i korišćenje postojeće plastike.

Dobro izgleda, ima pozitivan uticaj

FHD IPS monitori od 14 i 15 inča izgledaju sjajno sa Acer paketom tehnologija osmišljenim da vam pruže savršen doživljaj na svakom koraku. Upravljajte svojom svakodnevicom pomoću aplikacije Cortana kompanije Microsoft i uživajte u praktičnoj bezbednosti na dohvat ruke.

 • 1080p

  Full HD

  Veb-kamera sa HDR

 • USB tip-C

  Thunderbolt™ 4

  Opseg 40 Gb/s

 • Monitor

  100%

  sRGB

 • Wi-Fi

  6E2

  sa opsegom od 6 GHz

ksp5
 • Acer TrueHarmony

  Ima specijalne premaze koji doprinose jačini i fleksibilnosti radi još realističnije reprodukcije zvuka.

 • Acer Purified Voice sa funkcijom potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije2

  Aktivno potiskuje buku u pozadini za korisnike sa obe strane ekrana, a uz to je i kompatibilna sa slušalicama i mikrofonima.

 • Acer tehnologija TNR

  Acer tehnologija TNR (temporalno potiskivanje šuma) obezbeđuje sliku visokog kvaliteta čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Integracija stonog računara i telefona

Intel® Unison™ lako se povezuje sa telefonom po izboru. Prenosite datoteke i fotografije, upućujte i primate pozive, šaljite i primajte tekstualne poruke i primajte i upravljajte obaveštenjima sa telefona na svom računaru.

aspire-vero-KSP-06

Izaberite svoj savršeni Aspire Vero

Pronađite svoj Aspire Vero

Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.
© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.

1 Ušteda na emisiji u odnosu na standardno plastično kućište laptopa, za laptopove iste veličine. Procenjena vrednost izračunata je na osnovu ekoloških izveštaja PlasticsEurope. Poređenje usredsređeno samo na materijal i ograničeno je na poređenje 100% nove plastike sa 70% nove plastike i 30% reciklirane plastike, uz pretpostavku da su drugi faktori koji mogu da utiču na emisiju CO2 isti.
2 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
3 Preporučuje se za statičnu upotrebu (npr. video konferencije, gledanje video snimaka itd.).
4 Zasnovano na SAD EPEAT® registraciji sa centrom Global Electronics Council (GEC). EPEAT status se razlikuje u zavisnosti od zemlje. Posetite www.epeat.net
5 Aspire Vero je testiran i podešen prema zahtevima platforme Intel® Evo™ i poseduje potvrdu da ispunjava ove zahteve. Više detalja potražite na lokaciji www.intel.com/PerformanceIndex (platforme).
6 Vreme potrebno da potpuno napunjena baterija dostigne kritičan nivo napunjenosti u tamnom režimu operativnog sistema Windows 11 sa standardnim obimom posla u realnom okruženju. Rezultati za pojedinačne sisteme mogu da se razlikuju.
7 Minimalno vreme punjenja dobijeno na osnovu podrazumevanog nivoa isključivanja originalnog proizvođača opreme. Rezultati za pojedinačne sisteme mogu da se razlikuju.
8 Svaki Intel Evo dizajn je nastao kao rezultat saradnje inženjera i potvrđeno je da ispunjava zahtev specifikacije od 1 sekunde ili manje. Rezultati pojedinačnih sistema mogu da se razlikuju; snaga i performanse se razlikuju u zavisnosti od korišćenja, konfiguracije i drugih faktora. Rezultati testiranja su dobijeni u februaru 2022. godine i ne predstavljaju garanciju za performanse pojedinačnih laptop računara.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške