Aspire 5 Intel

Aspire5 banner
Koji god da je zadatak, uradite ga uz Acer Aspire 5 koji obiluje raznim funkcijama. Pokreću ga najnoviji Intel® Core™ procesori1 13. generacije i NVIDIA® GeForce RTX® grafika1 za brzo obavljanje više zadataka istovremeno kako biste se posvetili svojim strastima.
 • icon_intel core i7
 • icon_NVIDIA GeForce RTX® graphics
 • icon_windowns 11
 • icon_1080p webcam
 • icon_Resolution-QHD-2304X1440

Vrhunski korisnički doživljaj

Neka vaši dnevni zadaci postanu lagani, uz mnoštvo funkcija koje će unaprediti vaš dan, poput hlađenja TwinAir1, veb-kamere 1080p , tastature sa ulazom za vazduh i aluminijumskim poklopcem u živim bojama1.

Aspire5_KSP_01

Napravljen da postigne sve

Povećajte broj obavljenih istovremenih zadataka i produktivnost sa najnovijim Intel® Core™ procesorima1 13. generacije za ubrzane performanse. Sa ugrađenom LPDDR5 memorijom i diskom M.2 SSD – Aspire 5 je napravljen da postigne sve.

Aspire5_KSP_02

RTX. Spreman za sve.

Unapredite igru pomoću Aspire 5 opremljenog sa grafičkim procesorom NVIDIA® Ge Force RTX® koji predstavlja najnapredniju platformu za tehnologiju praćenja svetlosti i tehnologija veštačke inteligencije koje iz korena menjaju način na koje igramo i stvaramo.

Aspire5_KSP_03

Jasno i udobno gledanje

Vidite više i uradite više uz odnos širine i visine od 16:10 i uskim okvirom – izaberite IPS monitore od 14”, 15” ili 17” 1080p , ili idite korak dalje uz QHD od 1440p – svi opremljeni sa tehnologijama kompanije Acer koje obezbeđuju dinamične boje i udobno gledanje.

Aspire5_KSP_04

Sarađujte s pouzdanjem

Uživajte u jasnim slikama i zvuku tokom video-poziva uz Acer PurifiedView™   i dva digitalna mikrofona sa Acer PurifiedVoice™. Pametna rešenja koja pokreće veštačka inteligencija da biste s pouzdanjem sarađivali.

 • Aspire5_KSP_05_1

  Automatsko kadriranje

  Budite napred i u centru uz auto-kadriranje, koje pruža najbolji mogući pogled – što pruža lepše i prirodnije iskustvo.

 • Aspire5_KSP_05_2

  Napredno zamućivanje pozadine

  Kada ne treba da brinete o onome što se događa izvan vas, ostvarujete bolje rezultate. Uz napredno zamućivanje pozadine, možete odstraniti ono što vas ometa.

 • Aspire5_KSP_05_3

  Korekcija pogleda

  Uz korekciju pogleda koju pokreće veštačka inteligencija, automatski se prilagođava ugao oki i zadržava vizuelni kontakt s vašim najvažnijim saradnicima.

Povezivanje

Povežite ili napunite svoj uređaj uz veliki broj raznih priključaka. Pruža vam povećanu produktivnost i funkcionalnost za svaki zadatak.

 •  

  Thunderbolt™ 4 Type-C

  Opseg 40 Gb/s

 •  

  Wi-Fi 6E2

  sa opsegom od 6 GHz

 •  

  HDMI 2,1

  Podrška za rezoluciju do 4K

Aspire5_KSP_06

Izaberite svoj savršeni Aspire 5

Potražite svoj Aspire 5 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Stvarni proizvod može da se razlikuje od prikazanih slika usled različitih fotografskih uslova. Zadržavamo pravo na izmene bez prethodnog obaveštenja. Sve specifikacije mogu biti promenjene bez prethodnog obaveštenja. Sve detalje možete pronaći na stranicama sa specifikacijama proizvoda.

1  Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.

2  Za dostizanje navedenih brzina / prednosti WiFi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.