Aspire 3 AMD

aspire3-banner
Odaberite model Aspire 3 koji je uvek spreman za akciju sa najnovijim procesorima serije AMD Ryzen™ 7000 1, stvoren za produktivnost i obavljanje više zadataka istovremeno. Budući da je njegova glavna prednost jednostavnost korišćenja, ovaj porodični laptop je uvek spreman za rad.
  • windows 11
  • amd-ryzen-7000series-radeon-family-badge
  • logo_HD webcam
  • logo-BlueLightShield

Performanse spremne za akciju

Model Aspire 3 je spreman za akciju, uz najnovije procesore serije AMD Ryzen™ 7000 1 i Radeon™ grafičku karticu – idealan za čitavu porodicu, stvoren za odlične performanse i produktivnost. Savršen za optimizovanje rada, učenja, kao i zabave.

aspire3-KSP-01

Poboljšan termalni sistem

Povećanje površine ventilatora za 78% omogućava vam da uživate u poboljšanom termalnom sistemu i dodatnih 17% termalnog kapaciteta3. Omogućava duži i efikasniji rad bez priključivanja na napajanje4.

aspire3-KSP-02

Dizajn sa jasnom svrhom

Sa elegantnim metalnim poklopcem1 dostupnim u novim živopisnim bojama1, model Aspire 3 je lakši i tanji nego ikad sa 1,6 kg1 i 18,9 mm1. Dok dugotrajna baterija omogućava vama i vašoj porodici da uradite više između dva punjenja.

aspire3-KSP-03

Monitor

FHD monitor od 1080p1 je savršen za opušteno surfovanje i strimovanje zahvaljujući jasnom i detaljnom prikazu. A sa tehnologijom Acer BlueLightShield™ ublažite nivo plave svetlosti i zaštitite sebe i svoje najmilije.

aspire3-KSP-04

Povezivanje

Povežite ili napunite svoje uređaje na potpuno funkcionalnom priključku USB Type-C. Uz sve to, Wi-Fi 6E1,2 mreža i HDMI 2.1 priključak pružaju povećanu produktivnost i funkcionalnost za čitavu porodicu.

aspire3-KSP-05

Izaberite svoj savršeni Aspire 3

Potražite svoj Aspire 3 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Stvarni proizvod može da se razlikuje od prikazanih slika usled različitih fotografskih uslova. Zadržavamo pravo na izmene bez prethodnog obaveštenja. 

Sve specifikacije mogu biti promenjene bez prethodnog obaveštenja. Sve detalje možete pronaći na stranicama sa specifikacijama proizvoda. 

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela. 

2 Za dostizanje navedenih brzina / prednosti WiFi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji. 

3 Testiranje je obavila kompanija Acer, poredeći model Aspire 3 AMD (2022) sa modelom Aspire 3 14 (2023). 

4 U poređenju sa modelom Aspire 3 AMD (2022)