Acer ES serija 5

Nastavite da se krećete

acer-accessory-electric-scooter-series-5-banner-1

Poboljšajte svoju mobilnost sa najmodernijim prevozom u gradu. Budući da je težak samo 18.5 kg, skuter Acer ES serije 5 je dizajniran da se sa lakoćom kreće kroz moderne urbane predele. Intuitivna aplikacija vam pomaže da sve držite pod kontrolom. Ovaj novi šampion u vožnji po gradu se lako sklapa i obezbeđuje udobnu vožnju.

Dizajniran sa stilom

Kompaktnog dizajna i sa modernim stilizovanim detaljima, Acer ES serije 5 je odlično rešenje za brz, elegantan i ekološki odgovoran način kretanja gradom.

acer-accessory-electric-scooter-series-5-style-design-ksp1-1

Maksimalna snaga

Zahvaljujući snažnom motoru od 500 W koji dostiže brzinu do 25 km/h samo jednim dodirom na dugme, sa lakoćom ćete se kretati gradskim ulicama i savladati uspone.

acer-accessory-electric-scooter-series-5-500w-ksp2-1

Idite još dalje

Uz snažnu bateriju možete preći udaljenost i do 60 km, čuvajući pri tom životnu sredinu, što znači da ćete moći da nastavite vožnju i nakon što stignete do odredišta.

acer-accessory-electric-scooter-series-5-distance-60km-ksp3-1

Aplikacija i Bluetooth

Jednostavno uparite električni skuter Acer ES serije 5 sa aplikacijom Acer eScooter putem Bluetooth veze i držite sve pod kontrolom – status baterije, preostali kapacitet, bezbednosno zaključavanje i itd.

acer-accessory-electric-scooter-series-5-app-bluetooth-ksp4

Četiri režima brzine

Četiri brzine olakšavaju prebacivanje između opuštene vožnje od 6 km/h, redovnog putovanja od 10 km/h, brže vožnje od 20 km/h* i sportske vožnje. *Zavisi od lokalnih propisa zemlje

acer-accessory-electric-scooter-series-5-speed-mode-switch-ksp5-1

LCD ekran

Ekran jasno pokazuje brzinu, nivo baterije i druge podatke.

acer-accessory-electric-scooter-series-5-lcd-display-ksp6-1

Izaberite svoj savršeni Acer električni skuter

Potražite svoj Acer električni skuter po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.