DX

acer-signage-acer-dw-banner-l

Ekrani do 55 inča

Povećajte udaljenost za gledanje i privucite pažnju publike impresivnim ekranima do 55 inča.

55-displays

FHD rezolucija

Računajte na pouzdan prikaz sadržaja u rezoluciji FHD (1920 X 1080).

fhd

2.500 nita osvetljenosti

Sa 2.500 nita izuzetne osvetljenosti, sadržaj je prikazan kristalno jasno u veoma osvetljenom prostoru, ali i kada se koristi na otvorenom.

700-nits-of-brightness

Inteligentno upravljanje napajanjem

Ovi monitori na inteligentan način podešavaju potrošnju energije na osnovu osvetljenosti i temperature u okruženju – na taj način produžavaju svoj radni vek i istovremeno smanjuju vaše račune za struju.

intelligent-power-control

Neprekidan rad: 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji

Posao nikada ne spava pa zašto bi i bilbord. Ova serija ima radni vek do 50.000 sati i automatizovani sistem hlađenja za pouzdan rad 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

24-7

Pronađite svoj savršeni digitalni bilbord

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama kako biste pronašli svoj savršeni digitalni bilbord

Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti ukida bilo koja od tih prava.