Veriton Z

Veriton Z AGW Source

Serija Veriton Z se može pohvaliti munjevito brzim i snažnim performansama za poslovne korisnike i idealna je za kancelarije zbog kompaktnog dizajna koji ne zauzima prostor. Ovi sveobuhvatni računari imaju raznovrsne funkcije, kao i bezbednost i zaštitu podataka poslovnog nivoa.

  • logo_10th_intel_i7
  • logo_windowns 10
  • IPS(non-gamming_Monitor)

Snažne performanse

Vrhunske performanse za sve programe koji su vam potrebni za rad. Recite zbogom kašnjenjima ili zamrzavanju slike kada koristite velike tabele ili radite na prezentacijama – zahvaljujući procesoru do najnovijeg modelaIntel® Core™ i9 vPro® 10. generacije1 s tehnologijom Intel® Optane™, ultrabrzom M.2 SSD disku sa munjevitim odzivom i DDR4 memoriji, možete da radite na računaru punom brzinom.

Veriton Z AGW Source

Pouzdano upravljanje

IT timovima će sada biti lakše nego ikada da daljinski upravljaju mrežom Veriton uređaja u kancelariji. Integrisana tehnologija Intel® Core™ vPro® 1 omogućava administratorima pouzdanu kontrolu i instaliranje ispravki i nadogradnji na celoj lokalnoj mreži.

Veriton Z AGW Source

Neverovatan prikaz na ekranu

Veći ekran, vidljiv pod većim uglovima. Dostupan u veličinama od 21,5 i 23,8 inča, Veriton Z monitor ima tanak okvir, odnos širine i visine od 16:9, rezoluciju FHD i IPS panel sa širokim uglom prikaza od 178° za što bolji vizuelni doživljaj korisnika. Dodatno prilagodite monitor pomoću opcionog i podesivog postolja Ergostand2 zahvaljujući kojem monitor možete da nakrenete, obrnete, rotirate i podesite njegovu visinu za što udobnije gledanje.

Veriton Z AGW Source

Ugrađena kamera koja može da se rotira

Vi birate kako će biti okrenuta ugrađena kamera. Okrenite kameru ka sebi kada obavljate privatne video-pozive, odnosno rotirajte je i okrenite ka prostoriji za potrebe grupne video konferencije. Kada se ne koristi, kamera može da se uvuče radi dodatne privatnosti i bezbednosti.

Veriton Z AGW Source

Bezbednost na dohvat ruke

Bezbedno se prijavite na Windows pomoću opcionog senzora za prepoznavanje otiska prsta3. Windows Hello proverava vaš identitet bez unošenja lozinki.

Veriton Z AGW Source

Zaštitite oči

Zaštitite oči kada puno vremena provodite pred ekranom pod jakim kancelarijskim osvetljenjem. Tehnologije Acer Flickerless™ i Acer BlueLightShield™ štite vaše oči od treperenja ekrana i plave svetlosti koju emituju LED monitori.

Veriton Z AGW Source

Izaberite svoj savršeni Veriton Z

Potražite svoj Veriton Z po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2Ergostand je opcioni dodatak koji možete kupiti.
3Senzor za otiske prstiju je dostupan samo na modelu VZ6870G.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške