Acer Chromebox CXI5

Ovaj novi Acer Chromebox CXI5 ima još bolje performanse i funkcije. Lako se postavlja za više ekrana, ima ugrađenu zaštitu od malvera i nudi razne vrhunske funkcije kompanije Google od samog početka.

Brža obrada podataka

Sa Intel vPro® i procesora do 12. generacije Intel® Core™ i71, možete uživati u performansama boljim do 20% u odnosu na prethodne generacije kako biste se bolje nosili sa svakodnevnim zadacima.

Veoma brz prenos podataka

Ovaj Chromebox dolazi sa četiri USB 3.2 2. generacije 2 Type-A i dva potpuno funkcionalna USB 4. generacije 3 Type-C priključka, što vam pruža najnoviju i najbržu USB tehnologiju za brzine prenosa do 40 Gbps.

Priključci za prikaz

Potpuno funkcionalni USB Type-C i dva HDMI 2.1 priključka omogućavaju prikazivanje sadržaja na do četiri spoljna ekrana. Dostupne su i konfiguracije koje uključuju dodatni HDMI ili DP priključak.

Potpuno povezan

Ovaj Chromebox poseduje opcije kao što su Wi-Fi 6E i RJ45 2,5 G Gigabit Ethernet (2,5 GbE) priključak2 koji vam obezbeđuje brzu i stabilnu povezanost na mrežu.

Maksimalno iskoristite prostor

Kompaktan, opremljen dizajn omogućava više mogućnosti za postavljanje. A sa VESA kompletom za montiranje, ovaj Chromebox možete staviti bukvalno bilo gde.

Prilagodljiv dizajn

Lako prilagodite ovaj Chromebox za razne scenarije, kao što su obrazovanje, digitalno potpisivanje ili kiosk, zahvaljujući operativnom sistemu Chrome koji je jednostavan za korišćenje.

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebox CXI5

Potražite svoj Acer Chromebox CXI5 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.

2 Samo Intel® Core™ i7 modeli će imati 2,5 GbE priključak. Drugi modeli će imati 1,0 GbE priključak.