Praktično stvaranje

Jednostavni i intuitivni ConceptD Palette obezbeđuje vam trenutni pristup velikom broju postavki koje možete da prilagodite na svom ConceptD uređaju. Sa lakoćom podesite profil boja, nadgledajte sistem i promenite postavke.

UI_Main
Glavni ekran

Na glavnom ekranu korisničkog interfejsa ConceptD Palette nalazi se kratak pregled performansi sistema i opcije za konfigurisanje važnih funkcija uređaja.

UI_Monitoring
Nadgledanje

Ovde je detaljnije prikazano kako procesor, grafički procesor i druge sistemske funkcije rade.

UI_Split
Podeljeni ekran

Izaberite od dostupnih formata podeljenog ekrana onaj koji najviše odgovara vama i vašem radnom okruženju.

UI_App
Centar za aplikacije

Na ovom ekranu možete brzo pronaći mnoge korisne aplikacije, kao što su alatke za dijagnostiku sistema, audio tjuneri i mnoge druge.

UI_Settings
Postavke

Upravljajte naprednim postavkama i pretvorite specijalne tastere na ConceptD uređaju u korisne tasterske prečice, na primer za funkciju za izbor boja, alatku za isecanje ekrana i druge.

Kontrolisanje performansi

Želite dodatnu snagu ili jednostavno da radite na miru? Pomoću interfejsa ConceptD Palette možete da upravljate performansama ConceptD uređaja i brzo izaberete režim maksimalnih performansi, režim balansiranog rada i nečujni eko režim.

Podešavanje profila boja

ConceptD uređaji podržavaju rad u različitim prostorima boja. ConceptD Palette omogućava brzo menjanje prostora boje, ali i fino podešavanje postavki prikaza u skladu sa vašim potrebama.

Funkcija podeljenog ekrana

Automatski organizujte aplikacije na ekranu kako biste postigli maksimalnu efikasnost bez potrebe za ručnim podešavanjem veličine prozora.

Funkcija za izbor boja

Recite zbogom zahtevnom i zamornom uklapanju boja – jednostavno napravite uzorak i preuzmite vrednosti boje prikazane na ekranu pomoću specijalnih tastera za kreativne stvaraoce.

Tasterske prečice na ekranu

Traženje određenih alatki nekada može da vas uspori. ConceptD Palette olakšava pronalaženje i biranje odgovarajuće alatke u listi prečica praktičnog izgleda.

Specijalni tasteri za kreativne stvaraoce na ConceptD uređaju

Iskoristite 3 dodatna specijalna tastera za kreiranje da biste brže pristupali alatki za isecanje, menjali aplikacije i isprobavali boje.

Preporučeno za vas

1 Verzija interfejsa ConceptD Palette se razlikuje u zavisnosti od konfiguracije hardvera, modela i uređaja.
2 Režim performansi je dostupan samo kada je uređaj povezan na izvor napajanja naizmeničnom strujom.