Praktično stvaranje

Jednostavni i intuitivni ConceptD Palette obezbeđuje vam trenutni pristup velikom broju postavki koje možete da prilagodite na svom ConceptD uređaju. Sa lakoćom podesite profil boja, nadgledajte sistem i promenite postavke.

Pogledajte video
ConceptD_Palette_main_Large
UI_Main
Glavni ekran

Na glavnom ekranu korisničkog interfejsa ConceptD Palette nalazi se kratak pregled performansi sistema i opcije za konfigurisanje važnih funkcija uređaja.

UI_Monitoring
Nadgledanje

Ovde je detaljnije prikazano kako procesor, grafički procesor i druge sistemske funkcije rade.

UI_Split
Podeljeni ekran

Izaberite od dostupnih formata podeljenog ekrana onaj koji najviše odgovara vama i vašem radnom okruženju.

UI_App
Centar za aplikacije

Na ovom ekranu možete brzo pronaći mnoge korisne aplikacije, kao što su alatke za dijagnostiku sistema, audio tjuneri i mnoge druge.

UI_Settings
Postavke

Upravljajte naprednim postavkama i pretvorite specijalne tastere na ConceptD uređaju u korisne tasterske prečice, na primer za funkciju za izbor boja, alatku za isecanje ekrana i druge.

Kontrolisanje performansi

Želite dodatnu snagu ili jednostavno da radite na miru? Pomoću interfejsa ConceptD Palette možete da upravljate performansama ConceptD uređaja i brzo izaberete režim maksimalnih performansi, režim balansiranog rada i nečujni eko režim.

ConceptD_Palette_KSP_1

Podešavanje profila boja

ConceptD uređaji podržavaju rad u različitim prostorima boja. ConceptD Palette omogućava brzo menjanje prostora boje, ali i fino podešavanje postavki prikaza u skladu sa vašim potrebama.

ConceptD_Palette_KSP_2

Funkcija podeljenog ekrana

Automatski organizujte aplikacije na ekranu kako biste postigli maksimalnu efikasnost bez potrebe za ručnim podešavanjem veličine prozora.

ConceptD_Palette_KSP_3

Funkcija za izbor boja

Recite zbogom zahtevnom i zamornom uklapanju boja – jednostavno napravite uzorak i preuzmite vrednosti boje prikazane na ekranu pomoću specijalnih tastera za kreativne stvaraoce.

ConceptD_Palette_KSP_4

Tasterske prečice na ekranu

Traženje određenih alatki nekada može da vas uspori. ConceptD Palette olakšava pronalaženje i biranje odgovarajuće alatke u listi prečica praktičnog izgleda.

ConceptD_Palette_KSP_5

Specijalni tasteri za kreativne stvaraoce na ConceptD uređaju

Iskoristite 3 dodatna specijalna tastera za kreiranje da biste brže pristupali alatki za isecanje, menjali aplikacije i isprobavali boje.

ConceptD_Palette_KSP_6

Preporučeno za vas

1 Verzija interfejsa ConceptD Palette se razlikuje u zavisnosti od konfiguracije hardvera, modela i uređaja.
2 Režim performansi je dostupan samo kada je uređaj povezan na izvor napajanja naizmeničnom strujom.