Ko su nezavisni dobavljači softvera?

ISV (Independent Software Vendor) ili nezavisni dobavljači softvera su poznati i kao programeri softvera. U pitanju su kompanije koje pišu i distribuiraju softverske aplikacije.

Prednosti potvrde koju dodeljuju nezavisni dobavljači softvera

Kako bi kreativni stvaraoci bili sigurni da će njihovi ConceptD uređaji podržati softver koji najčešće koriste, kompanija Acer je uvela postupak rigoroznog testiranja i program dodeljivanja sertifikata od strane nezavisnih dobavljača softvera. Ova nivo posvećenosti čini ConceptD uređaje pouzdanim partnerom tako da možete biti sigurni da ćete postići najbolje rezultate na čemu god da radite.

Partneri nezavisnih dobavljača softvera
adobe
Adobe

Acer ConceptD uređaji su projektovani da poboljšaju efikasnost kompletnog sistema Adobe Creative Cloud.

autodesk
Autodesk

Autodesk kreira softver za stvaraoce. Autodesk ti daje moć da stvaraš šta god poželiš u oblastima proizvodnje, arhitekture, građevinarstva, medija i zabave.1

magix
MAGIX

Kompanija MAGIX, vodeći proizvođač softvera za kreiranje audio i video sadržaja, udružila se sa kompanijom Acer kako bi ConceptD korisnicima ponudila neverovatne uštede na najnovijim profesionalnim sistemima za audio i video sadržaje.

ptc-creo
PTC

Testiranje i provera ConceptD uređaja pri korišćenju 3D CAD, CAM i CAE softvera je garancija za neometano i efikasno obavljanje toka posla

Altair
Altair

Za simulaciju najrazličitijih inženjerskih zahteva potrebne su mašine koje su testirane i imaju potvrdu za uspešno istovremeno upravljanje različitim tokovima posla. ConceptD uređaji zadovoljavaju ove potrebe.

ANSYS
ANSYS

Za softver za računarsku simulaciju potreban je snažan procesor, a mnogi ConceptD računari su testirani i imaju potvrdu za uspešno istovremeno upravljanje različitim tokovima posla.

keyshot
Luxion

Za bioskopski kvalitet prikaza potrebni su snažni računari, a mnogi ConceptD uređaji su testirani kako bi poboljšali tokove posla za 3D sadržaje.

1 Acer je partner kompanije Autodesk. Da biste pronašli više informacija o podršci za Acer uređaje za određeni Autodesk softver, pogledajte sistemske zahteve za Autodesk na veb-stranici kompanije.