ConceptD 500

Sledeći korak u kreativnom stvaranju

Pogledaj video
Award Logo
conceptd-500-desktop-banner
Ova snažna radna stanica je smeštena u elegantno pakovanje. Zahvaljujući Intel® Core™ procesoru 12. generacije i snažnoj NVIDIA® grafičkoj kartici, desktop računar za kreativne stvaraoce ConceptD 500 sa lakoćom obavlja intenzivne zadatke, poput 3D modeliranja i uređivanja video zapisa.
 • Intel 11th Gen Core i9 Badge
 • NVIDIA Logo_CMYK
 • logo_windowns 11
 • 40dBA_Black
 • ISV Certification Icon
 • conceptd-500-desktop-ta-architects

  Arhitekte

   

 • conceptd-500-desktop-ta-Product-Designers

  Dizajneri proizvoda

   

 • conceptd-500-desktop-ta-Animator

  Animatori

   

Elegantan dizajn

Radnu stanicu ConceptD 500 srednje veličine (20 l) krasi moderan dizajn koji je sjajan na oko, ali i na dodir zahvaljujući njenom bezvremenom stilu koji je inspirisan prirodom, nežno žutim svetlom indikatora i ulazno-izlaznim priključcima kojima se lako pristupa.

conceptd-500-desktop-elegantly-designed

Budite kreativni bez ograničenja

Izaberite snažnu grafičku karticu, NVIDIA RTX™ A4000 ili GeForce RTX™ 3070, pomoću koje ćete optimizovati i poboljšati stabilnost i performanse svojih omiljenih 3D aplikacija.

conceptd-500-desktop-performance-nvidia

NVIDIA Studio

Kreativnost zahteva vrhunsku računarsku snagu kakvom se odlikuju ConceptD uređaji sa NVIDIA® RTX grafičkim procesorima. Dizajnirani i testirani posebno za kreativne tokove posla, uređaji sa tehnologijom NVIDIA Studio ubrzavaju rad u dizajnerskim studijima.

conceptd-500-desktop-nvidia-studio

Ubrzajte radne procese

Sa Intel® Core™ i9 procesorom 12. generacije1 i DDR4 memorijom do 128 GB na 3200 MHz, ova radna stanica srednje veličine obezbeđuje vrhunske performanse koje će vam pomoći da značajno unapredite svoje veštine istovremenog obavljanja više poslova.

conceptd-500-desktop-intel-i9

Rad u tišini

Tiho okruženje je od ključnog značaja kada radite na važnom dizajnu. Otvori za vazduh na prednjoj strani računara poboljšavaju hlađenje i smanjuju nivo buke koji ne premašuje 40 dbA – ovakvu tišinu možete pronaći samo u biblioteci.

conceptd-500-desktop-silent-40dba

Pojednostavljeno deljenje

Povežite sve svoje periferne uređaje i uradite više zahvaljujući bogatoj paleti priključaka. Brzo prenesite datoteke pomoću USB Type-C (10 Gb/s) priključka, integrisanog čitača SD kartica i preko brze LAN veze sa brzinom protoka do 2,5 Gb/s.

conceptd-500-desktop-connection

Više prostora za više ideja

Imate obilje prostora za skladištenje svih svojih kreacija i drugih sadržaja. Ova radna stanica ima hard disk od maksimalnih 4 TB i dodatni M.2 SSD disk 4. generacije od 4 TB.

onceptd-500-desktop- workstation-storage

Izaberite svoj savršeni ConceptD 500

Potražite svoj ConceptD 500 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.